Jurgen Klopp fırtınası

Jurgen Klopp fırtınası
Güncelleme:

Liverpool’da göreve başlayan Jurgen Klopp, adeta fırtına estirdi.

Alman teknik direktör, Anfield Road’da yaptığı konuşmada, “Ben dahi değilim, ben normal biriyim. 4 sene içinde şampiyonluk kazanabiliriz” dedi.

Premier Lig’in köklü kulüplerinden Liverpool’da yeni teknik direktör Jurgen Klopp, kısa sürede farkını belli etti. 3 yıllık sözleşme imzalayan Alman menajer, Anfield Road’daki ilk gününde ve Kırmızılı taraftarlara gönderdiği ilk mesajında şampiyonluk sözü verdi.

Hayalini gerçekleştirdiğini aktaran Klopp, “Bu benim için büyük onur. Çok gururluyum. Liverpool çok özel bir kulüp” dedi.

‘Ben normal biriyim’

48 yaşındaki çalıştırıcı taraftarlardan destek isteyip, “4 yıllık süreçte şampiyonluk kupasını kaldırabileceğimizi düşünüyorum.

Yaptığım işten keyif almak istiyorum. Sadece Liverpool beni çağırdığı için değil, bu takımın potansiyeline inandığım için buradayım” diye konuştu. Jose Mourinho’nun ‘Özel Biri’ lakabını hatırlatılması üzerine yorum yapan Klopp, “Ben dahi değilim. Ben sadece normal bir insanım” ifadelerini kullandı.

35 bin takip

Liverpool’un resmi açıklamasından sonra Klopp’un Dortmund’dan Liverpool’a başlayan uçak yolculuğu Flightradar.com sitesinden özel olarak takip edildi. 35 bin taraftarın uçuşu sitenin belirlediği rotadan izlediği tespit edildi. İlk etapta durumu algılayamayan şirket yetkilileri, Jurgen Klopp’un içeride olduğunun anlaşılmasıyla rahatladı.

Sosyal medya coştu

Liverpool taraftarları, sosyal medyada Jurgen Klopp’un gelişini kutladı. En son 1990 yılında şampiyonluk yaşayan Kırmızılar, Klopp’un gelişiyle özel fotoğraflar oluşturdu. Taraftarlar, şampiyonluk mesajı verdi.

Jurgen Klopp için Anfield’da özel bir alan kuruldu, Alman hoca forma ile taraftarları selamladı.

30-048.jpeg