Junuzovic için para dolu çanta

Junuzovic için para dolu çanta

Junuzovic'in Trabzonspor'a transferiyle ilgili Alman basınından ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Trabzonspor'un Werder Bremen'li Junuzovic ile görüştüğünü Fotomaç, 3 gündür tüm Türkiye'ye duyuruyordu. Alman basını dün bu transferle ilgili ilginç iddialar ortaya attı. Alman gazeteleri "Trabzonspor öyle bir teklifle geldi ki, para dolu çanta gibi" ifadelerini kullandı. Alman basını, "Trabzonspor vazgeçilmeyecek bir öneri ile Avusturya Milli Takım oyuncusunu pazartesiye kadar bitirmeye çalışıyor" diye yazdılar. 

İKİ KATINI ÖNERDİLER 
Alman kulübünün genel menajeri Eichin'in "Bizim ona ihtiyacımız var" dese de Junuzovic, "Werder Bremen'de olmak istiyor musunuz?" sorusuna "Bu konu hakkında bir şey demek istemiyorum" yorumunda bulunarak Trabzon'a resmen açık kapı bıraktı. Yine Alman basınına yansıyan haberlere göre Trabzonspor'un futbolcuya, W. Bremen kulübünün önerdiği paranın iki katını önerdiği kaydediliyor. 

TRABZON DAHA İYİ 
Her iki kulüple ilgili yapılan yorumlarda ise Trabzonspor'un Bremen'den daha iyi bir kulüp olduğu kaydediliyor. Bu durumu ise "Avrupa'da mücadele ediyor. Futbolcu bu teklife sıcak bakabilir. Çünkü hem şampiyonluğa oynuyor hem de Avrupa kupalarında her sene var" şeklinde açıkladılar.

EKİCİ DE DEVREDE
Mehmet Ekici'nin Werder Bremen'den eski takım arkadaşı olan Junuzovic için devrede olduğu belirtildi. Ekici'nin, Junuzovic'e, "Trabzon güzel bir yer. Gelirsen mutlu olursun" dediği belirtildi.

Fotomaç