Josue: ''Çok mutluyum''

Josue: ''Çok mutluyum''

Galatasaray'ın yeni transferi Josue: "Türkiye'ye döndüğüm ve Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynayacağım için çok mutluyum"

Galatasaray'ın Portekiz'in Porto takımından kiraladığı  orta saha oyuncusu Josue Filipe Soares Pesqueira, Galatasaray gibi büyük bir  takımda forma giyeceği için mutlu olduğunu söyledi.

Akşam saatlerinde ailesiyle İstanbul'a gelen 25 yaşındaki futbolcu,  GSTV'ye yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu  belirterek, "Galatasaray'a gelmemde, payı olan herkese çok teşekkür ediyorum.  Türkiye'ye döndüğüm ve Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynayacağım için çok mutluyum. Hedefleri biliyorum, hedefler doğrultusunda elimden gelenin en iyisini  takımıma umarım sağlarım." diye konuştu.
 
Türk futboluna yabancı olmadığını aktaran Josue, "Buradaki atmosfer ve  yaşadıklarım beni buraya getirdi. Türkiye'ye döndüğüm için çok mutluyum. Şimdi  çok daha büyük bir camiada, Türkiye'nin en büyük camiasında, en güzel stadında,  en güzel taraftarının önünde oynayacağım. Bu da beni inanılmaz heyecanlandırıyor." ifadelerini kullandı.