Josef de Souza, kağıt için idmanlıymış !

Josef de Souza, kağıt için idmanlıymış !

Sao Paulo'da hocası Osorio'nun gönderdiği kağıdı alan Josef de Souza, bir ay sonra Fenerbahçe formasıyla Kadıköy'de bu kez kağıdı götüren isim oldu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın, Shakhtar Donetsk maçında futbolcularına verdiği kağıt ile ilgili ilginç bir gerçek gün yüzüne çıktı. Portekizli çalıştırıcı maç içinde takımının oyunundan memnun kalmayıp sistemsel değişiklik yapmak için sahaya Josef De Souza ile kağıt yollamış ve oyuncu kağıdı vatandaşı Diego'ya vermişti.
 
Josef de Souza'nın Fenerbahçe'ye gelmeden hemen önce de ülkesinde aynı olayı yaşadığı ortaya çıktı. 21 Haziran'da Sao Paulo'nun Avai ile yaptığı maçta ilk 11'de 90 dakika görev alan Josef de Souza'ya, 65'te oyuna dahil olan arkadaşı Edson Silva bir kağıt verdi. Teknik direktör Juan Carlos Osorio'nun oyun planındaki değişikliği anlattığı kağıda bakarak Souza tektiksel değişiklik hakkında bilgi sahibi oldu.
 
Sao Paulo'daki maçta kağıdı alan taraf olan Josef, 28 Temmuz'da Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk maçında ise bu kez kağıdı getiren ve arkadaşına taktiği anlatan taraf oldu.

Milliyet