Jorge Jesus Fenerbahçe yolunda !

Jorge Jesus Fenerbahçe yolunda !

Aziz Yıldırım, teknik direktör İsmail Kartal'ı göreve getirerek, büyük bir şans tanıdı. Ancak...

1.5 yıldır Benfica'nın hocası Jorge Jesus ile görüşen Aziz Yıldırım'ın, İsmail Kartal başarılı olamazsa Portekizli'yi devre arasında takımın başına getirebileceği belirtildi

F.Bahçe'de başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör İsmail Kartal'ı göreve getirerek, büyük bir şans tanıdı. Ancak Yıldırım'ın, bu sezon takımın iyi gitmemesi ve şampiyonluğa ulaşılamaması halinde 'B planı'nın da hazır olduğu ortaya çıktı. Daha önce adı G.Saray ve Trabzon ile anılan Benfica'nın Portekizli hocası Jorge Jesus'a, F.Bahçe'nin de teklif yaptığı ortaya çıktı. Aslında Jesus'a ilk teklifi F.Bahçe'nin yaptığı; bunun da Benfica'nın Kanarya'yı elediği maçlar sonrası olduğu öğrenildi. Sarı-lacivertli yönetim, geçen sezon ocak-şubat aylarında 2 kez Jorge Jesus'un kapısını çaldığı ama anlaşma sağlanamadığı belirtildi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ ENGELLEDİ
Kanarya'nın, Jorge Jesus'a yaptığı teklif yılda 4 milyon euro idi. Jesus'un devamlı dillendirdiği 'müthiş rakam' buydu. Portekizli, sezon sonu görüşme sözü verdi. Daha sonra önce Trabzon, sonra da G.Saray'dan teklif geldi. Hatta Ünal Aysal, Jesus ile Lizbon'daki Devler Ligi finalinde konuştu. Jesus, F.Bahçe ile görüştüğünü ve rakamı Aysal'a iletti. Jesus'un bu sezon F.Bahçe'ye gitmesine engel 'Şampiyonlar Ligi' oldu. Tecrübeli hocayı 1.5 yıldır getirmek isteyen Aziz Yıldırım'ın, kötü bir gidiş olursa ocakta bile Jorge Jesus'u takımın başına geçirebileceği vurgulanıyor.

Fotomaç