Joel Campell hamlesi !

Joel Campell hamlesi !

Trabzonspor'da gözler Joel Campell'e çevrildi...

Rabotnicki maçından sonra Oscar Cardozo'nun yanına kaliteli bir hücumcu gerektiği tekrar gözler önüne serilen Trabzonspor'da gözler Joel Campell'e çevrildi. Bordo-Mavililer, 23 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek için Arsenal'in kapısını çalmaya hazırlanıyor. İngiliz basını da bu iddiayı doğruladı.

Son günlerin flaş takımı Trabzonspor’da transfer hareketliliği yeniden başladı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ikna etmesinin ardından istifadan dönen ve görevine kaldığı yerden devam eden Sportif Direktör Süleyman Hurma, Rabotnicki maçının ardından transfere hız verdi. Oscar Cardozo’nun yanına uzun süredir kaliteli bir partner arayan Bordo-Mavililer, son olarak gözünü Arsenal’de forma giyen Joel Campbell’a çevirdi.

Sefa, Erkan ve Waris’ten beklenen verimi alamayan Bordo-Mavililer, İngiliz temsilcisinde büyük oranda ayrılacak gözüyle bakılan ve kulübüyle sadece 1 yıl kontratı bulunan 23 yaşındaki oyuncu için Ada’ya çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Arsene Wenger’le yıldızı bir türlü barışmayan ve her sezon başka bir takıma kiralık olarak gönderilen Kosta Rikalı oyuncu, geçtiğimiz sezonun devre arasında da La Liga temsilcisi Villareal’in yolunu tutmuştu.

Fanatik