Ji-Sun Park üniversite takımında !

Ji-Sun Park üniversite takımında !
Güncelleme:

Güney Koreli Ji-Sun Park, Leicester Üniversitesi'nde ortaya çıktı.

2005 yılında Hollanda Ligi takımlarından PSV'den Premier Lig ekibi Manchester United'a transfer olan ve 7 yıl boyunca 'Kırmızı Şeytanlar'da forma giyen Güney Koreli Ji-Sun Park, Leicester Üniversitesi'nde ortaya çıktı. Bir zamanların yıldız futbolcusu şimdilerde okuduğu üniversitenin futbol takımında oynarken görüntülendi.

7 yıl boyunca Manchester United'da forma giyen ve büyük başarılara imza atan Ji-Sun Park, Kırmızı Şeytanlar'dan ayrıldıktan sonra Queens Park Rangers'a transfer olmuştu. 2013 yılında eski kulübü PSV'ye kiralanan futbolcu son olarak Hollanda ekibinin formasını giymiş ve futbola veda etmişti.
Ji-Sun Park şimdilerde Leicester Üniversitesi'nde okuyor. Spor Yönetmi Yüksek Lisansını yapan Güney Koreli eski futbolcu Ada basınında gündem oldu. 35 yaşındaki Park'ın gündem olmasının sebebi ise üniversitede okuması değil, üniversitenin futbol takımında yer alması...
İngiliz gazetecilerin çektiği görüntülerle olay olan Park'ın üniversite futbol takımıyla idman maçına çıktığı görüntüler İngiltere'de yankı uyandırdı. Güney Koreli eski futbolcunun takımının antrenman maçında 7-1 kaybetmesi ise ayrı bir espri konusu oldu.