Jeremain Lens Fenerbahçe'ye geliyor

Jeremain Lens Fenerbahçe'ye geliyor

Dick Advocaat'ın kanat transferi istemesiyle harekete geçen yönetim, Sunderland kulübü ile temasa geçti.

Görüşmeler satın alma opsiyonlu kiralama üzerinde geçti. Hafta içinde imza bekleniyor.
 
Vitor Pereira'nın sözleşmesini fesheden Fenerbahçe yönetimi yerine Hollandalı teknik adam Dick Advocaat'ı getirmesinin ardından çıkılan ilk maçta UEFA Avrupa Ligi play off turunda Grasshopper'ı 3-0 yenmesiyle moraller yerine gelirken, kanat oyuncusu istediğini dolaylı yollardan dile getiren Advocaat'ın isteği geri çevrilmeyecek!
 
Hollandalı teknik adam Dick Advocaat'ın, Emmanuel Emenike'nin kanat oynamasını bilmediğini belirtmesinin ardından Moussa Sow ve Jeremain Lens isimleri masaya yatırılırken Sow'un kulübünün kiralamaya yanaşmaması bonservis bedeli istemisinin ardından gözler Hollandalı futbolcu Jeremain Lens'e çevrildi.
 
Lens'in kulübü Sunderland ile yapılan ilk temas olumlu geçerken bu futbolcu için satın alma opsiyonlu kiralama masaya yatırıldı.
 
BONSERVİS YÜKSEK GELDİ. KİRALANIYOR!
 
Jeremain Lens'in bonservis ücretinin yüksek olması, Sunderland kulübünün 6 milyon Euro'nun altına inmediği iddia edilirken, satın alma opsiynlu kiralama yöneteminde önemli mesafe katedildi.
 
Kanat oynamasına rağmen golcü özelliklere de sahip olan Jeremain Lens'in tranfser edilmesi durumunda Fenerbahçe hücum hattında önemli bir genişliğe sahip olmuş olacak. Lens ile hafta içinde imza atılabileceği belirtildi.

Takvim