Japonya'dan Halilhodzic'e çılgın teklif

Japonya'dan Halilhodzic'e çılgın teklif

Trabzonspor ile yolları ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşmayan Vahid Halilhodzic, Japonya Milli Takımı yolunda.


Trabzonspor ile yolları ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşmayan Vahid Halilhodzic, Japonya Milli Takımı yolunda..
 
Japonya Futbol Federasyonu'nun, Trabzonspor ile yolları ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşmayan Boşnak teknik direktör Vahid Halilhodzic'e teklif yaptığı iddia edildi.
 
Japon basınında yer alan haberde, İspanya'da çalıştığı sırada şikeye karıştığı iddiasıyla hakkında yürütülen soruşturma nedeniyle görevinden alınan Japonya Milli Takım Teknik Direktörü Javier Aguirre'nin yerine Vahid Halilhodzic'in getirebileceği ifade edildi.
 
Halilhodzic'e Dünya Kupası Asya Elemeleri sonuna kadar, yıllık 2 milyon eurodan 2.5 yıllık sözleşme önerileceği ve alınacak sonuçlara göre sözleşmenin Dünya Kupası sonuna kadar uzatılabileceği kaydedildi.
 
Öte yandan konuyla ilgili açıklama yapan Japonya Futbol Fedrrasyonu Basın Sözcüsü Halilhodzic hakkındaki iddialar üzerine, "Resmi bir karar verilmedi ve konuyla ilgili herhangi bir yorum yapacak durumda değiliz" ifadelerini kullandı.