İstediği şarkıyı söyleyemedi !

İstediği şarkıyı söyleyemedi !

Cüneyt Çakır ilk hatalı maçında manşet atarlar diye çok sevdiği şarkıyı söyleyemedi.

Feridun Düzağaç'tan gecenin bombası geldi: "Cüneyt Çakır 'Depresyondayım' şarkısını söylemeyi çok istiyordu. Fakat ilk hatalı maçta manşet atarlar diye vazgeçtik !.."

TOÇEV için düzenlenen gece öncesinde açıklamalarda bulunan Feridun Düzağaç, Cüneyt Çakır ile ilgili önemli bir bilgi paylaştı.

Ünlü sanatçı önce gecenin anlamı ile ilgili yaptığı konuşmada; “Ben romantik bir futbol taraftarı olarak, başını Mehmet Topal, Serkan Balcı ve eşlerinin çektiği ve futbol dünyamızın kahramanlarının başrol aldığı bir gecede olmaktan mutluyum. İyilik ve güzellik adına bir gece” dedi.

FIFA Kokartlı dünyaca ünlü hakem Cüneyt çakır ile aynı sahneyi paylaşacak olmaktan dolayı heyecanlı olduğunu söyleyen Feridun Düzağaç; “Kendi adıma en çok heyecan duyduğum isimle ortak bir şarkı söyleyeceğim. Sevgili Cüneyt Çakır hocamız ile birlikte. Biletlerin bittiğini öğrendik, çok mutlu olduk. Daha güzel zamanlarda daha çok şarkı söylemek dileğiyle. Umarım çocuklarımız için bir katkımız olacaktır. Hiç değil ise kamuoyunda yaratılan algı da çok önemli. Sevgi sözcüklerinin yerini nefret sözcüklerinin aldığı böyle bir iklimde iyilik ve güzelli adına yapılan bu geceyi son derece önemsiyorum” şeklinde konuştu.

Cüneyt Çakır’ın tercihi ile ‘Resimdeki Göz Yaşları’ adlı eseri seslendireceklerini dile getiren Düzağaç, ‘Size bir dedikodu vereyim, Cüneyt hocam aslında ‘Depresyondayım’ şarkısını söylemek çok istiyordu. Fakat ilk hatalı maçta manşet atarlar diye söylemeyelim dedi. Aynı şeyi ben de düşünmüştüm haklısınız dedim’ ifadelerini kullanarak tercihlerini değiştirdiklerini belirtti.