İşte Ronaldo'nun en büyük korkusu !

İşte Ronaldo'nun en büyük korkusu !
Güncelleme:

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, İtalyan gazetesi Libero'ya oldukça çarpıcı bir röportaj verdi.

Hedefinin her zaman daha iyi olmak olduğunu kaydeden Portekizli yıldız, "Her yıl aynı hedefteyim o da en iyi olmak. Antrenmanlarda çok çalışıyorum ve bu da bu hedefimde bana yardımcı oluyor. Son 8, 9 ya da 10 yıldır bu böyle oldu. Bu yüzden böyle devam ediyorum" ifadelerini kullandı.
 
Özel hayatında normal bir yaşam sürdüğünü söyleyen Ronaldo, "Normal şeyler yapmaya çalışıyorum. Ailemle, arkadaşlarımla ve oğlumla olabildiğince vakit geçirmeye çalışıyorum" dedi.
 
Futbolun dışındaki en büyük hobisinin, oğluyla vakit geçirmek olduğunu ifade eden Ronaldo, en büyük korkusunu ise, "Erken ölmek en büyük korkum. 80 ya da 90 yaşında ölmek istiyorum" diyerek açıkladı.
 
Cristiano, onu seven insanların kendisine cesaret verdiğini de söylerken, "Etrafımda bulunan insanlar bana cesaret veriyor. Bana iyi dileklere bulunuyor ve pozitif enerji veriyor. Bu benim için en önemlisi" dedi.
 
Real Madridli süperstar, son olarak, "Anın tadını çıkarıyorum. Futbol oynamayı seviyorum ve seyirciler gibi bundan keyif alıyorum" diyerek sözlerini noktaladı.