İşte Rodriguez transferinin perde arkası !

İşte Rodriguez transferinin perde arkası !

Melo'nun menajeri, yine kendi futbolcusu olan Jose Rodriguez’i ‘şartlı bedelsiz’ getirme karşılığında işi bitirdi.

Sambacının menajeri, yine kendi futbolcusu olan Jose Rodriguez’i ‘şartlı bedelsiz’ getirme karşılığında işi bitirdi. Yani Melo, İnter’e elini kolunu sallayarak gidecek.

Üstelik yerinin İspanyol isim tarafından doldurulup doldurulamayacağı meçhul.Melo 1,2 milyon euroluk alacağını bırakmaya da razıydı. Ancak kendisine ödeme yapıldı.

Galatasaray’da Melo’nun ayrılığı kesinleşti. Son anda bir aksilik çıkmazsa, Brezilyalı oyuncunun yerini Real Madrid’in oyuncusu olan ancak geçen sezonu Deportivo’da kiralık geçiren Jose Rodriguez dolduracak. Şahsi fikrim,Galatasaray, Melo’yu çok arayacak. Takım, onun dinamizmini, taraftarlar ise tribünleri motive edişini çok özleyecek. Melo, Türkiye’de yaşadığı sıkıntılarla ilgili korunabilse ve bunu hissedebilse, Sarı-Kırmızılı formayı bu yıl da giyecekti. AncakGalatasaray bu organizasyonda eksik kalmakla beraber Melo’nun menajerine de adeta boyun eğdi. Bilindiği üzere Rodriguez ile Melo’nun menajeri aynı. Hatta, menajerin adı da futbolcuyla aynı! Menajer Jose Rodriguez, bu oyuncuyuGalatasaray’a kabul ettiren isim. Öyle iddia edildiği gibi scout ekibinin bulduğu birisi değil. Diyeceksiniz ki “Galatasaray kabul etmek zorunda mı?” Elbette değil fakat işin perde arkası şöyle işledi:

REAL'E YÜZDE 50 PAY GİDECEK!

Melo’nun menajeri  “Futbolcum, yeni sezonda kesinlikle Galatasaray forması giymeyecek” dedi. Galatasaray, bonservis istedi. Rodriguez, Melo’ya talip olan tek kulübün İnter olduğunu, onların bu parayı vermeyeceğini ifade etti. Bu aradaMelo’nun  1,2 milyon euroluk alacağının bonservise sayılabileceğini bildirdi.Galatasaray bu parayı ödedi. Süreç ilerledikçe Melo’nun Türkiye’ye dönmeyeceğini anlayan Galatasaray, menajer Rodriguez’in son teklifine evet dedi. O teklife göre Real Madridli Jose Rodriguez, bedelsiz olarak Galatasaray’a gelecek, Melo da aynı şekilde bonservis ücreti olmaksızın Mancini’nin takımıİnter’in yolunu tutacaktı.  

Üstelik masadaki sözleşmeye göre de oyuncunun satışı halinde Real Madrid’e oyuncunun bir sonraki satışından tam yüzde 50 oranında ödeme yapılacak.

Bugün