İşte Prandelli'nin gönlündeki takım !

İşte Prandelli'nin gönlündeki takım !
Güncelleme:

Cesare Prandelli, Galatasaray sonrası ilk kez konuştu, eski kulübüne sıcak mesajlar gönderdi.

Galatasaray ile yollarını ayıran Cesare Prandelli İtalya'da yavaş yavaş sosyalleşmeye başladı. Sarı-kırmızılılar ile yollarını ayırmasının ardından, uzun süre ortalıkta gözükmeyen deneyimli teknik adam, ilk olarak geçtiğimiz hafta Empoli-Inter maçında tribünde görüntülenmesinin ardından bu kez farklı bir etkinlikte daha boy gösterdi, ilk kez gazetecilere konuştu.

Massimo Sandrelli'nin 'Viaggio nella Viola' isimli kitabının tanıtımına katılan Prandelli, 'Mor menekşeler' lakaplı Fiorentina Kulübü'nü anlatan eseri dikkatle inceledi. 2005-2010 yıllara arasında başında bulunduğu Floransa ekibinin kendisi için büyük bir önemi olduğunu söyleyen deneyimli teknik adam, "Kitabı okumayı sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

Prandelli şöyle devam etti: "Aslında Firenze'ye yerleşmek ve sürekli burada oturmak gibi bir düşüncem yoktu. Ancak şehre geldikten sonra burada kalmayı tercih ettim. Fiorentina maça çıktığında kalbim daha hızlı atıyor. Fiorentina için hep hızlı atıyor". İtalyan hoca gazetecilerle sorunu olmadığını ve herkesle arasının iyi olduğunu da sözlerine ekledi.

Milliyet