VE LUIS NANI İSTANBUL'DA !

VE LUIS NANI İSTANBUL'DA !

Fenerbahçe'nin yeni transferi Portekizli futbolcu Luis Nani, İstanbul'a geldi. Nani'nin Fenerbahçe ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Portekizli futbolcu Luis Nani, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na geldi. Pasaport kontrolünden geçen Luis Nani'yi Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo ile Genel Menajer Hasan Çetinkaya karşıladı.

Sağlık kontrolünden geçtikten sonra sarı-lacivertli takımla sözleşme imzalaması beklenen yıldız futbolcuyu yüzlerce taraftar coşkuyla karşıladı. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda zaman zaman izdiham yaşandığı da görüldü.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Luis Nani, daha sonra meşaleler ve taraftar seli eşliğinde özel bir araçla Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan ayrıldı.

Luis Nani'nin FB TV'ye yaptığı ilk açıklamalar şöyle:

"Çok mutluyum şu anda. Kariyerimde yeni bir fırsat olarak görüyorum bunu. Başarılı olmak istiyorum. Taraftarları gördüm, çok mutlu oldum. Kendimi göstermek istiyorum bu taraftarlara. Burada olduğum için çok mutluyum. Fenerbahçe'yi iyi tanıyorum. Her zaman bildiğim bir takımdı. Hep yüksekleri hedeflemiştir. Alves ve Meireles gibi milli takımdan tanıdığım oyuncularla beraber olacağım. Kendimi aile arasında gibi hissedeceğim. Gerçekten çok mutluyum. Umarım takım arkadaşlarımla da kısa sürede hızlı bir uyum yakalarız. Türkiye Ligi'nde ilk sıraları hedefleyen bir takımdır Fenerbahçe. Bu hedeflere hep birlikte ulaşmak istiyorum."

1-907.jpg