İşte Igor Tudor'un Beşiktaş planı

İşte Igor Tudor'un Beşiktaş planı

Igor Tudor, siyah beyazlıları bir kez daha devirebilmek için planlarını yaptı.

Karabükspor’un başında iken Beşiktaş’ı 2-1 yenen G.Saray Teknik Direktörü Igor Tudor, siyah beyazlıları bir kez daha devirebilmek için planlarını yaptı. Rakibin özelliklerini oyuncularına anlatan Tudor, “Ne yapıp edip kazanmalıyız” dedi ve galibiyet planını anlattı. İşte Hırvat hocanın derbi taktiği:

BÖYLE DURDURACAKLAR

CENK, QUARESMA VE TALISCA’YA KiLiT

1- IGOR Tudor, Cenk Tosun’un en formda dönemini yaşadığına dikkat çekerek, Chedjou, Semih ve Ahmet’i özel olarak uyardı. Ceza sahası içinde tek vuruşları başarıyla yapan Cenk’e yakın markaj yapılmasını istedi. Ayrıca, Talisca ve Quaresma’ya şut atma fırsatı verilmemesi gerektiğini ifade etti.

KARTAL’IN KANATLARI KIRILACAK

2- G.SARAY’ın zayıf yönü olan kafa toplarında Beşiktaş’ın başarılı olduğunu belirten Tudor, rakibin orta yapmasını engellemek için orta sahanın defansa yardım etmesi gerektiğini vurguladı.

BÖYLE VURACAKLAR

AGRESİF OYNA, NEFES ALDIRMA

1- TUDOR derbinin orta sahada çözüleceğine inanıyor. Orta sahada agresif bir futbolla rakibe baskı yapılmasını isteyen Tudor, Beşiktaş orta alanının göbeğinde görev yapan Atiba-Oğuzhan Özyakup ikilisine adam adama markaj uygulatacak.

HIZLI HÜCUMLAR VE BOL BOL ŞUT

2- BEŞİKTAŞ’ın hızlı hücuma çıkan takımlar karşısında zorlandığını tespit eden Tudor, bu şekilde sonuca gitmeyi planlıyor. Tek pasla hızlı hücuma çıkılmasını isteyen Tudor, Sneijder, Selçuk ve Podolski’ye de her fırsatta şut atmaları talimatını verdi.

Hürriyet