İşte Fenerbahçe'ye gitmek isteyen Beşiktaşlı

İşte Fenerbahçe'ye gitmek isteyen Beşiktaşlı

Fenerbahçe'ye gitmek istediği açıklanan Beşiktaşlı'nın kim olduğu ortaya çıktı..

Şenol Güneş'in "Bize Gökhan dışında gelmek isteyen başka futbolcu da oldu" sözleriyle başlattığı polemik, önceki gün Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklamada yer alan "Beşiktaş Profesyonel Futbol Takımı oyuncularından aracılar vasıtasıyla tarafımıza haber göndererek, takımımıza transfer olma arzusunu ileten birçok futbolcu olmuştur" ifadesiyle alevlendi.

POLEMİK TOPAL'LA BAŞLADI
Güneş'in sözleri sonrası Mehmet Topal'ın menajeri Batur Altıparmak "Bize iki büyük ve iki Avrupa takımından teklif geldi ancak kimseyle masaya oturmadık" açıklaması yaparken, F.Bahçe, Güneş'i Ozan ve Şener'le izinsiz transfer görüşmesi yaptığını itiraf etmekle suçladı. Merak edilen sarı-lacivertlilere haber gönderen Beşiktaşlılar oldu.

İKİ KEZ KAPIYI ÇALDILAR!
Başta Veli Kavlak olmak üzere ortaya birçok isim atıldı. Ancak Fenerbahçe'ye menajeri tarafından önerilen ismin Tolgay Arslan olduğu öğrenildi. Başarılı oyuncunun geçtiğimiz sezon devre arası ve bu yaz transfer sezonunda iki kez F.Bahçe'ye önerildiği, Tolgay'ın da sakatlık sonrası Beşiktaş'tan ayrılmaya sıcak baktığı kaydedildi.

'GÖRÜŞMEMİZ YASAL OLMAZ'
Fenerbahçe yönetiminin oyuncunun menajerine, Tolgay'ın Beşiktaş'la sözleşmesi olduğunu hatırlatarak "Başka takımla sözleşmesi olan bir oyuncuyla masaya oturmamız söz konusu olamaz. Oyuncu takımından ayrılmak istiyor olabilir. Buna saygı duyarız. Ancak biz bonservisi elinde olmayan bir oyuncuyla asla transfer görüşmesi yapamayız. Yasal değil" yanıtını verdikleri öğrenildi.

- Tolgay Arslan çıktığı 17 maçta 1 asist yaparken, 1226 dakika forma giydi.
- Veli son sezon 2817 dakika süre alırken, bu sezon 380 dakika sahada kaldı.
- Mehmet Topal bu sezon 18 maçta süre aldı, 1 gol atıp, 2 asist yaptı. 

Sabah