İşte De Jong'un istediği para !

İşte De Jong'un istediği para !

Trabzonspor, Milan'daki ekonomik sıkıntı nedeniyle takımdan ayrılmaya sıcak bakan Nigel de Jong için maliyet hesabı yapıyor

Papadapoulos'un satışının ardından yabancı bir defansif orta saha oyuncusu arayışlarına başlayan Trabzonspor'un gündemine girenNigel de Jong transferinde de önemli gelişmeler yaşanıyor.Milan'dan oldukça yüksek miktarda kazanan tecrübeli oyuncunun Türkiye'de ortalama 2 milyon 250 bin Euro'ya oynamaya sıcak baktığı belirtildi. İtalyan kulübü ise sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan futbolcu için 1 milyon Euro'luk bonservis istiyor. Bu maliyetleri aşağı çekmeye çalışan bordo-mavililer, birkaç gün içerisinde bu transferle ilgili net kararını verecek. 

11 EKSİK VAR
Süper Lig'in 18. haftasında bugün Erciyesspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da 11 eksik var. Belkalem, Waris, Uğur, Onur, Salih ve Mehmet Ekici sakat. Yusuf kart cezalısı. Medjani, Constant ve Yatabare ise Afrika Kupası'nda. Ersun Yanal'ın savunmanın solunda Musa Nizam'a, orta sahada Soner'e görev vermesi bekleniyor.

Sabah