İşte Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri...

İşte Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri...

Şampiyonlar Ligi'ne veda ederek UEFA Avrupa Ligi'ne kalan Beşiktaş'ın son 32 turundaki muhtemel rakipleri kimler?

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nu 3. sırada tamamlayan ve yoluna UEFA Avrupa Ligi son 32 turundan devam edecek olan Beşiktaş 'ın muhtemel rakipleri de belli olmaya başladı.

UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamaları, Perşembe günü oynanacak karşılaşmalarla belli olacak ve siyah-beyazlı ekibin tüm muhtemel rakipleri de bu maçların ardından belli olacak.
 
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamalarının en iyi dört üçüncüsünden birisi olarak kura çekimlerine seribaşı olarak katılmaya hak kazandı.
 
UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turu kura çekiminde, 12 grup lideri ve Şampiyonlar Ligi'nden gelen 8 takımdan en iyi 4 dereceyi elde eden ekipler seribaşı olacak.
 
Grup ikincileri ve Şampiyonlar Ligi'nden gelen diğer 4 takım ise ikinci torbada yer alacak.
 
Grup liderliği kesin olan takımlar (1. TORBA): Ajax, Roma, Schalke, Shakhtar Donetsk, Sparta Prag, Zenit
 
Garantileyenler: Anderlecht, APOEL, Athletic Bilbao, Genk, Krasnodar, Olympiakos, St-Etienne
 
Şampiyonlar Ligi'nden gelenler: Beşiktaş (Seribaşı), Lyon (Seribaşı), Kopenhag (Seribaşı), Tottenham (Seribaşı), Mönchengladbach, Rostov, Legia, Ludogorets
 
KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?
 
Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu kura çekimi 12 Aralık Pazartesi günü TSİ 15:00'te gerçekleştirilecek. Kurada aynı ülke takımları ve aynı gruptan çıkan takımlar birbiriyle eşleşemeyecek. Grup liderleri kuraya seribaşı olarak katılacak.
 
Son 32 turunda maçlar 16/23 Şubat tarihlerinde oynanacak.

Goal