İstanbulspor’un yeni evi beylikdüzü…

İstanbulspor’un yeni evi beylikdüzü…

Tarih, Beylikdüzü’nde yazılmaya devam edecek

Türkiye’nin en eski spor kulüplerinden olan İstanbulspor sürpriz bir gelişme ile merkezini Beylikdüzü’ne taşıma kararı aldı. Kulüp Başkanı Ömer Sarıalioğlu ile görüşerek, Beylikdüzü’nün spor alanında büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmak hedefinde olduğunu belirten Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2 Eylül Salı günü yapacakları lansman ile bu önemli gelişmeyi kamuoyuna duyuracaklarını söyledi.

Futbolda sarı-siyah rengin en eski temsilcilerinden olan İstanbulspor, artık Beylikdüzü’nde çalışmalarını sürdürecek. Merkezini ilçeye taşıma kararı alan Türkiye’nin en eski takımlarından olan İstanbulspor, yeşil ve mavinin buluştuğu nezih bir ortamda varlık gösterecek. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kulüp Başkanı Ömer Sarıalioğlu ile yaptığı işbirliği sonucu güzel bir işe imza attıklarını belirterek, kulübün yeni evinin Beylikdüzü olması anlamında yapılacak işlemleri de hızlandırmış oldu.

istanbulspor.jpg

“Kulübün Her Zaman Yanındayız”

Spor ve sporcuya her daim destek veren Belediye Başkanı İmamoğlu, Beylikdüzü’nün ulusal ve uluslararası pek çok alanda büyük spor organizasyonları ile temsil edileceğini ifade ederek, böylesi köklü ve önemli bir futbol kulübünün ilçeye taşınmasının son derece mühim olduğunu dile getirdi. İmamoğlu, “Markalaşma yolunda hızla ilerleyen Beylikdüzü’nü tercih eden İstanbulspor, bölgemizin değerini daha da yükseltecek. Bizler de belediye yönetimi olarak kulübün her zaman yanındayız. Kulübün başarılarını hem takip edeceğiz hem de takıma daimi destek olacağız” diye konuştu.

Beylikdüzü’nü seçen İstanbulspor’un ilçeyle olan işbirliğinin duyurumu 2 Eylül Salı günü spor, sanat ve siyaset dünyasından önemli katılımcıların yer alacağı basın lansmanı ile Beylikdüzü’nde gerçekleşecek.