''İstanbul'da böyle seyirci olmazdı''

''İstanbul'da böyle seyirci olmazdı''

Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Torku Arena'daki Letonya maçının ardından konuştu.

Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, 2016 Avrupa Futbol  Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Konya Büyükşehir Torku Arena'da Letonya'yı  ağırladıkları maçta protokol tribünündekilerin kendisine "Uzun yıllardır böyle  bir seyirci topluluğu görmedik. İstanbul'da olsa böyle olmazdı" dediğini  belirtti. 
 
Şan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1-1 sonuçlanan maçın hakkının  bu olmadığını belirterek, ay-yıldızlı ekibin Letonya karşısında iyi oynadığını  söyledi. 
 
Stadı dolduran taraftarların 90 dakika boyunca hiç susmadığını anlatan  Şan, Konya şehrinin milli maçlara iyi hazırlandığını vurgulayarak, şu ifadeleri  kullandı: 
 
"Şu ana kadar her şey güzel, dört dörtlük ilerliyor. Seyircimiz çok  iyiydi. Protokol tribünündekiler bana 'uzun yıllardır böyle bir seyirci topluluğu  görmedik. İstanbul'da olsa böyle olmazdı' dedi. Zaten biz gereken bütün  hazırlıkları yapmıştık. Özellikle taraftar gruplarımız, diğer tribünleri de  yönetti. Geçen sezon ligde örnek bir taraftarlık sergilemiştik. Bunu milli maça  da yansıttık. Artık milli bir stadımız oldu. Ambiyans çok güzeldi. Taraftar da 90  dakika durmadan tezahürat yaptı. Konya'ya yakışan bir taraftar örneği gösterdik.  İnşallah Hollanda maçında da bunu devam ettireceğiz. 90 dakika boyunca  taraftarımız susmayacak."