Issız adam Jan Olde Riekerink

Issız adam Jan Olde Riekerink

Jan Olde Riekerink'e, futbolcular ve yönetimden sonra taraftarlar da sırtını döndü.

Yanlış kadro tercihlerinin yanı sıra oyuna müdahale edememesiyle eleştirilen ve gözden düşen Galatasaray'ın Hollandalı çalıştırıcısı Jan Olde Riekerink'e, futbolcular ve yönetimden sonra taraftarlar da sırtını döndü.

Galatasaray, iki cephede yoluna ağır aksak ilerlerken Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, sarı-kırmızılıların bir numaralı gündem maddesini oluşturmaya devam ediyor. Geçen sezon altyapıdan takımı devralan Hollandalı hoca önce Türkiye Kupası ve sonra da Süper Kupa'yı sarı-kırmızılı takıma kazandırmış ve ucuz maliyetiyle yönetimin, başarısıyla da taraftarın alkışını almıştı. Ancak bu sezon son 4 haftalık zaman diliminde her şey tersine döndü.

Riekerink kadroyu oluştururken, yanlış tercihlerinin yanı sıra oyuna müdahale edememesiyle eleştirilmeye başlamıştı. Kupadaki Elazığ beraberliği bardağı iyice taşırdı. Takımda disiplini sağlayamayan Hollandalı hoca, bazı futbolcularla ters düşerken alınan kötü sonuçlar sonrası taraftarlar da sosyal medyada Riekerink Bey ile yola devam edilmemesini istiyor. Sarı-kırmızılı yönetimin de arka plandan hoca arayışlarını sürdürdüğü belirtiliyor. Gerçek şu ki Jan Olde Riekerink artık Galatasaray’ın ıssız adamı.

OTORİTE SIFIR

Ligde 12 hafta geride kalırken Hamit, Yasin, Selçuk ve Sinan Gümüş, Teknik Direktör Riekerink'e tepki gösterip Hollandalı hocanın otoritesinin olmadığını gözler önüne serdi.

AMK Gazetesi

Etiketler Jan Olde Riekerink