İspanyollar, Adriano'nun sakatlığına şaşırmadı

İspanyollar, Adriano'nun sakatlığına şaşırmadı

Adriano'nun ilk maçında sakatlanması İspanyolları şaşırtmadı, Barcelona'daki rutini Beşiktaş'ta sürdürdüğü yorumu yapıldı.

Beşiktaş'ın Barcelona'dan kadrosuna kattığı Adriano'nun Türkiye'deki durumu Katalanların da dikkatini çekti. Brezilyalı sol bek, Alanyaspor ile yapılan ilk hafta maçında sakatlanmış, 29. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

Sport gazetesi oyuncunun ilk maçında sakatlanmasıyla ilgili bir haber yaparak geçmişinden örnekler verdi. Tecrübeli futbolcunun İspanya'da forma giydiği dönemde de bir çok kez sezon başlarında sakatlık yaşadığı hatırlatıldı, "Adriano için yeni yıl ve Beşiktaş'ta aynı rutin" ifadesi kullanıldı ve şu ifadelere yer verildi:

'Doğal ortamına geri döndü'

"Adriano'nun Barcelona dönemiyle ilgili bir hususun altı çizilecekse, bu istikrarı olmayacaktır. Barcelona taraftarı kendisini her zaman, geçirdiği düzenli sakatlıklar ve adale sorunları ile hatırlayacak. Bu durum kendisinin Barça defansındaki devamlılığını sekteye uğratmıştı. Şimdi Beşiktaş'ta da bu kas sorunlarından dolayı maçı tamamlayamadı, doğal ortamı olan hastanelere geri dördü"

2009 yılından itibaren İspanya La Liga'da forma giyen Adriano, Barcelona ve Sevilla'da geçirdiği sakatlıklarda toplam yaklaşık 35 maçı kaçırmıştı.  

Milliyet