İspanyol gazetesinden olay başlık: Anneciğim...

İspanyol gazetesinden olay başlık: Anneciğim...

İspanyol gazetesi Marca, "Asrın fiyaskosu. Real Madrid, eski bir Madridli Morata'nın golüyle elendi ve sezonu kupasız kapattı" yorumunu yaptı.

İspanyol basını, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde  İtalya'nın Juventus takımına elenen Real Madrid'i sert dille eleştirdi.
 
Spor gazetelerinden Marca "Asrın fiyaskosu" manşetini attığı  haberinde, Real Madrid, Bernabeu'da başarısız bir sonuç alarak Barcelona'ya karşı  finalde oynama şansını kaybettiğini ve tarihi bir fırsatı kaçırdığını belirterek,  "Olabilecek en kötü senaryo oldu. Real Madrid, eski bir Madridli Morata'nın golüyle elendi ve sezonu kupasız kapattı" ifadelerini kullandı.
 
As gazetesi ise Şampiyonlar Ligi'nde "El Clasico" finali fırsatının  kaybedildiğini hatırlatarak, "Bir yıl daha rüya finalden mahrum kalıyoruz"  değerlendirmesini yaptı. Teknik direktör Carlo Ancelotti'nin gelecek sezon Real  Madrid'de devam etmeyeceği iddia edilen haberde, kulübün dış ilişkiler sorumlusu  Emilio Butragueno'nun İtalyan teknik adamın geleceğiyle ilgili konuşmaktan  kaçındığı belirtildi.
 
El Mundo Deportivo gazetesi de İtalyanca "Anneciğim!" başlığını  kullanarak, "Juventus, Real Madrid'i eleyerek imdat çanlarını çaldırttı. Morata,  attığı golle, kendisini yetiştiren ve daha sonra gönderen eski kulübünü kupadan  dışarı attı. Ancelotti'nin takımı, La Liga'da bir mucize olmazsa sezonu kupasız kapatacak"  değerlendirmesini yaptı.
 
El Pais gazetesinin haberinde, "Morata, asrın finalini önledi. Real  Madrid'in yetiştirdiği genç futbolcu, Juventus'un kahramanı oldu" yorumunda  bulundu. El Mundo da "Real Madrid'in acısı kendi kanından geldi. Madrid'in  yetiştirdiği ve sonra takım dışına koyduğu Morata, yarı finalin her iki maçında  attığı birer golle sonucu belirledi" ifadelerini kullandı.