''İsmail Kartal'ın yerinde olsam istifa ederim''

''İsmail Kartal'ın yerinde olsam istifa ederim''

Fenerbahçe'nin sahasında Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından NTV Spor yorumcusu Hasan Şaş açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de yaşanan gerilimini Aziz Yıldırım'ın hafta içinde yaptığı açıklamalara bağlayan Şaş, sarı lacivertli takımın 3 yılda kurduğu sistemi yıktığını söyledi.

İsmail Kartal'ı sistemi olmamakla eleştiren Şaş, "Gerginlikle ve gazla maç kazanmanın sonuçları bunlar" ifadelerini kullandı.

İşte Şaş'ın açıklamaları;

"Derbiyi kaybettikten sonra o haftayı yaşamak kolay değil. Fenerbahçe'nin hem oyuncular hem de İsmail Kartal'ın gerilmesine sebep birisi var o da Aziz başkan."

"Aziz Yıldırım "Ben İsmail'le konuştum. Bir daha o tarz kelimeleri söylemeyecek" dedi. Bu bir insan için onur kırıcıdır. Bunu basına söyleme. Ben o kulübün teknik direktörü olsam istifa ederim. Oyuncuların, İsmail Kartal'ın gerilmesinin nedeni Aziz Yıldırım'dır."

"Bu ligin adını duygusal lig olarak değiştirelim. İsmail Kartal'ın ağlaması ile ilgili değil sadece. Türk oyuncular, hocalar duygularla hareket ediyor."

"Gerginlikle ve gazla maç kazanmanın sonuçlarında bunlar olur. Ya duran topla, ya penaltıyla kazanırsınız. Bir sisteminiz olsa bile, ki yok. Fenerbahçe 3 yıldır organize bir takımdı bu sene o yok."