İsmail Kartal'dan G.Saray için ilginç söz

İsmail Kartal'dan G.Saray için ilginç söz

İsmail Kartal, şampiyonluk yolundaki rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray için ilginç sözler sarfetti.

İsmail Kartal, siyah-beyazlı takım için "Şu anda ligin en formda ve en hazır takımı" ifadelerini kullanırken, Galatasaray'ı ise geri plana attı, "Bizim tek rakibimiz Beşiktaş'tır" diye konuştu...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, şampiyonluk yarışı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, ilgi çekici açıklamalar yaptı. Süper lig'in lideri Beşiktaş'ın bu sezonki futbolunu övgüye değer bulan Kartal, "Şu an ligin en formda ve hazır takımı Beşiktaş olarak görünüyor. Şampiyonluk yarışında en büyük rakibimiz, belki de tek rakibimiz Beşiktaş olacak" dedi.

DERBİ ÇOK ÖNEMLİ

Fenerbahçe'nin de zaman içerisinde istenen çizgiye geleceğinden kuşkusu olmadığını dile getiren sarı-lacivertli teknik adam, haftaya Olimpiyat Stadı'nda oynayacakları Beşiktaş derbisinin gelecek adına belirleyici bir faktör olacağının da altını çizdi.

TEPKİNİN SEBEBİ FARKLI

Ersun Yanal lehine yapılan tezahüratlara değinen İsmail Kartal, "Bunlar benim üzerimde olumsuz etki yapmaz. Tribünlerin belli kısmının bana karşı tepki göstermesinin sebebi çok farklı. Onlara gereken cevabı sahada vereceğiz" ifadesini kullandı. İsmail Kartal, yabancı sınırının bazen takıma olumsuz etki yaptığını sözlerine eklerken, takımda hiç kimsenin yerinin ise garanti olmadığını kaydetti.