İsmail Kartal'dan Diego itirafı

İsmail Kartal'dan Diego itirafı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal Diego hakkında konuştu..

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal,Kardemir Karabükspor galibiyetini değerlendirirken, Diego hakkında konuştu..

OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM

İlk hafta olmasına rağmen ligin en hazır, düzenli, mücadele gücü yüksek takımına karşı oynadık. Hafta içi 120 dakika ağır bir maç oynamalarına rağmen çok iyi mücadele ettiler. Aslına maöa iyi başladık, golü de bulduk. Golden sonra pas hataları yapmaya başladık, geri çekilme oldu. Onlar o ara gol buldu. İlk yarı sonunda kıpırdamaya başladık, ikinci yarı iyi oynadık yaptığımız hamlelerle maçı kazanmayı bildik. Kalemizde talihsiz bir ikinci gol yedik ama demorilize olmadık. Ne yaptığımızı biliyoruz, iyi bir takımız. Rakiplerimiz deplasmanda kazanmıştı, 3 puanla başlamak istiyorduk. Haftaya Trabzon gibi zor bir deplasmana gideceğiz. Sonrada oyuna giren Diego ve Webo katkı sağladılar. Zor da olsa kazanmasını bildik. Oyuncularımı tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum.
 
DİEGO'NUN EKSİĞİ VAR 

Diego çok kariyerli bir oyuncu. 4-5 yılına baklarsanız Bundesliga'da Wolfsburg'da Bremen'de sürekli oynamış, Atletico Madrid'de da oynamış üretken bie oyuncu. Tam hazır değil doğru söylüyor. Adım adım hazırlayarak takıma monte edeceğiz. Biraz daha eksiği var.

Cristian ve Yobo, uzun yıllar hiznet etiler karşılığında kulüp taraftarın önünde ödüllendirildiler. Bu kulübümüz adına büyüklük örneğidir. Bundan sonraki hayatlarında onlara başarılar diliyorum."