İsmail Kartal onu bekliyor

İsmail Kartal onu bekliyor

İsmail Kartal, Kardemir Karabükspor deplasmanı öncesi Senegalli golcüsü Moussa Sow'u bekliyor.

Cezayir'e 2-0 yenilerek gruptan çıkamayan ve Afrika Kupası'ndan elenen Senegal'de forma giyen Fenerbahçeli Moussa Sow, yarın (30 Ocak Cuma) öğle saatlerinde İstanbul'da olacak.

Cumartesi günü Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maç için yarın yola çıkacak olan Sarı-lacivertli ekipte Sow'un olup olmayacağına İsmail Kartal karar verecek. Golcü oyuncu İstanbul'a geldikten sonra kendisi ile görüşecek olan Kartal, maç kadrosunu belirleyecek. Emenike ve Webo'nun henüz tam formuna kavuşamaması, Kuyt'ın da sakatlığının sürmesi sonrası forvet için Sow'a ihtiyaç duyulabilir.

Sow'un geliş zamanı ve yol yorgunluğu da göz önünde bulundurularak Senegalli oyuncunun Karabükspor deplasmanına götürülüp götürülmeyeceğine karar verilecek. Yarın saat 12.00'de İstanbul'da olması beklenen Sow, sabahki antrenmanı kaçıracak ancak saat 14.00'te Karabük'e hareket edecek olan kafileye yetişebilecek.

Edinilen bilgiye göre İsmail Kartal, Sow'u da maç kadrosuna alıp ilk 11'de olmasa da yedek olarak yanında bulunduracak.

Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 18. haftasında 31 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Tesislere gelen Asbaşkan İlhan Ekşioğlu da antrenmanın bir bölümünü izledi.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde saat 18.00'de başlayan çalışma 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından dar alanda pas organizasyonları çalışan oyuncular antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.

Kuyt ve Meireles, idmanın ilk bölümünde takımla çalıştı

Antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışan Dirk Kuyt ve Raul Meireles, ikinci bölümde ise takımdan ayrı çalıştılar. Emre Belözoğlu, Bekir İrtegün ve Hasan Ali Kaldırım ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.