İşin sırrı: Chedjou & Semih

İşin sırrı: Chedjou & Semih

Galatasaray savunması bu sezon en çok eleştirilen bölge olurken, ilginç bir istatistik ortaya çıktı.

Galatasaray savunması bu sezon en çok eleştirilen bölge olurken, ilginç bir istatistik ortaya çıktı. Bu sezon lig, Şampiyonlar Ligi, Türkiye Kupası ve Süper Kupa olmak üzere 4 kulvarda toplam 40 maça çıkan sarı-kırmızılılar, sadece 7 maçta kalesini rakip forvetlere kapadı. Bu 7 karşılaşmanın 6’sında ise Galatasaray savunmasının merkezinde Chedjou-Semih ikilisi görev yaptı.

Haftalardır takımdan uzak kalan ancak iyileşmesine rağmen kondisyon eksiği yüzünden şans verilmeyen Semih’in milli arada tam olarak hazır hale gelmesi bekleniyor. Hamzaoğlu, daha sonra Chedjou-Semih ikilisine dönecek.

Mancini’den Kaya’ya kanca

İtalyan spor internet sitelerinden Calciomercado, Çizme’de zor günler geçiren Inter’in Galatasaraylı Semih Kaya’ya talip olacağını yazdı. Sarı-kırmızılıların eski çalıştırıcısı Roberto Mancini’nin teknik direktörlüğünü yaptığı İtalyan kulübünün, Semih’i gelecek sezon kadrosunda görmek istediği belirtildi. Semih’in sözleşmesinin 31 Mayıs 2018’de sona erdiği belirtilirken, transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 9.5 milyon euro olarak görülüyor.