İnter Simon Kjaer'i istiyor !

İnter Simon Kjaer'i istiyor !

Serie A ekiplerinden İnter, Fenerbahçe'nin başarılı stoperi Simon Kjaer'e teklif yapma hazırlığında.

Fenerbahçe'de gösterdiği performans ile Avrupa devlerinin dikkatini çeken Simon Kjaer için devre arasında ciddi bir teklifin yolda olduğu kaydedildi. Daha önce ismi Milan, Paris Saint-Germain ve Manchester United ile anılan Danimarkalı oyuncu için Inter'in teklif hazırlığında olduğu belirtildi.

TRANSFER LİSTESİNDE İLK SIRADA
İtalyan basınında yer alan detaylara göre, sezona istediği gibi başlangıç yapamayan ve devre arasında operasyon hazırlığında olan Inter, stoper takviyesi için ilk sıraya Simon Kjaer'i yazdı.

Önümüzdeki 2 dönem boyunca 150 milyon euro transfer bütçesi ayıran Inter'in, Benfica'dan Victor Lindelöf ve Manchester United'dan Matteo Darmian'ı da alternatif olarak değerlendirmeye aldığı ifade edildi.

ÇİNLİ PATRONLARLA ATAĞA GEÇECEKLER
Başarı için yatırım yapmaya hazır olduğu belirtilen Çinli yeni kulüp sahipleri ile atağa kalkması beklenen Inter'in James Rodriguez, Luiz Gustavo, Alexis Sanchez ve Marco Verratti gibi isimler için de zemin yokladığı yazıldı.

Fenerbahçe'nin geçen sezon başında Lille'den 8 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı 27 yaşındaki Kjaer, bu sezon 17 maçta 3 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi.