İngiltere'de Ibrahimovic fırtınası

İngiltere'de Ibrahimovic fırtınası
Güncelleme:

İngiltere Premier Lig'de 2016-2017 sezonunun ikinci haftasının açılış maçında Manchester United, sahasında Southampton'ı 2-0 mağlup etti.

Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic ve Henrik Mkhitaryan gibi transferlerin yanı sıra yeni menajeri Jose Mourinho ile sezona iddialı bir giriş yapan Manchester United, Premier Lig'de ikinci maçını da kazandı.

Old Trafford Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Manchester United, Zlatan Ibrahimovic'in 36. dakikada kaydettiği kafa golüyle 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren kırmızı-siyahlılar, Ibrahimovic'in 52. dakikada penaltıdan kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı ve karşılaşma Manchester United'ın 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İtalyan ekibi Juventus'tan 105 milyon euro bonservis bedeliyle kadroya katılan ve futbol tarihinin en pahalı transferi unvanını kazanan Paul Pogba, Manchester United formasıyla ilk maçına çıktı.

Manchester United'ın yeni transferi Ibrahimovic, kırmızı-siyahlı formayla çıktığı 3. resmi maçında 4. golünü kaydetti.
 
İsveçli 34 yaşındaki yıldız oyuncu, Leicester City ile oynanan İngiltere Süper Kupası (Community Shield) ve ligin ilk haftasındaki Bournemouth karşılaşmalarında da rakip fileleri havalandırmıştı.

Ligin üçüncü haftasında Manchester United, Hull City deplasmanına çıkacak. Southampton ise Sunderland'i konuk edecek.