İlkay Gündoğan'dan 'Ermenek' mesajı

İlkay Gündoğan'dan 'Ermenek' mesajı

İlkay Gündoğan, Karaman'ın Ermenek ilçesinde yaşanan maden faciası için "öze dönüş" mesajını yayınladı.

Almanya Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund'da forma giyen gurbetçi futbolcu İlkay Gündoğan, sosyal paylaşım sitesinde yayınladığı fotoğraf ile Türkiye'de yaşanan maden faciasına dikkat çekti.

ERMENEK İÇİN "ÖZE DÖNÜŞ" MESAJI

Kendisinin de bir madenci aileden geldiğine vurgu yapan yıldız oyuncu, 'Öze dönüş (köklerine dönüş)' mesajıyla yaşanan faciadan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

1-475.jpg

DAHA ÖNCE DE SOMA İÇİN MESAJ YAYINLAMIŞTI

Yetenekli futbol yıldızı, daha önce de Soma'da meydana gelen maden kazası sebebi ile Türkçe ve Almanca bir mesaj yayımlayarak "Soma'dan gelen acı haberle yıkıldık. Dualarım ve gönlüm Soma ile... Şimdi birlik ve beraberlik zamanı." diye yazmış veTürkiye'de yaşananlara karşı duyarlılığını göstermişti.

2-040.jpg

İLKAY ASLEN BALIKESİRLİ

Aslen Balıkesirli olan 24 yaşındaki futbolcu, sık sık Dursunbey ilçesinde ikamet eden ailesini de ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Her yıl ilçenin takımlarına desteğini de hiç esirgemiyor.

18 VATANDAŞ MAHSUR KALMIŞTI

Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Pamuklu köyü yakınlarındaki bir kömür ocağında salı günü su baskını meydana gelmiş, yerin 350 metre altında 18 vatandaşımız mahsur kalmıştı. İşçilerimizi kurtarma çalışmaları halen devam ediyor.