''İlhan Cavcav'a maçtan önce söyledim''

''İlhan Cavcav'a maçtan önce söyledim''

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay, Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay, tüm maçları deplasmanda oynadıklarını belirterek, "Bu yıl Beşiktaş'ın başarılı olduğunu düşünüyorum" dedi. Atalay, Gençlerbirliği'ni 2-1 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, sıkıntılı bir sezonu geride bıraktıklarını söyledi.

Gelecek sezon takımdan ayrılacak isimlerin hemen hemen belli olduğunu dile getiren Atalay, "Bir veda maçı gibi oldu. Gönlümüz bu veda maçının daha kalabalık bir seyirci önünde oynanmasını arzu ederdi ama olmadı. Hem hava koşulları hem de ligdeki durum, herhalde taraftarımız için biraz kırgınlık yarattı ki böyle bir ortam oluştu" diye konuştu.

Deniz Atalay, yeni stadın yapımı nedeniyle iki sezondur iç saha maçlarını farklı yerlerde oynadıklarına dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"Bu yıl Beşiktaş'ın başarılı olduğuna inanıyorum. Çünkü bir takımın 34 maçı deplasmanda oynaması kolay bir olay değil. Bugün kendi sahamızda oynadığımız maç İstanbul'dan uzakta ve bir deplasman yeri. O yüzden sıkıntılı bir sezondu, bitti. İnşallah, gelecek sezon daha iyi olacağına inanıyorum."

"İlhan Cavcav'a maçtan önce söyledim"

Deniz Atalay, siyah-beyazlı taraftarın maç boyunca Gençlerbirliği kalecisi Ferhat Kaplan aleyhinde "Şikeci Ferhat" tezahürat yapmasına ilişkin de "Kaleciyle ilgili kamuoyunda böyle bir algı yaratıldı, genç çocuktur. Bir şeyin ispatı olmadan böyle bir şeyin konuşulması doğru değil ama maalesef böyle bir algı yaratıldı. Taraftar tepki gösterdi. İlhan ağabeye maçtan önce de söyledim. Genç çocuktur, oynamasaydı bu maçta daha iyi olurdu, oynattı. Üzgünüz, söylenecek bir şey yok" ifadelerini kullandı.