''İleride üzülmek istemiyorsan gel Fenerli ol''

''İleride üzülmek istemiyorsan gel Fenerli ol''

'arı-lacivertli kulübün başkanı, Galatasaraylı bir taraftara, “Üzülmek istemiyorsan gel Fenerbahçe’ye üye ol. Bu hayatta sürekli mutlu olacağın kapıyı aç” dedi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün en önemli projelerinden ikisi olan Fenerbahçe Yandex ve Hedef 1 Milyon Üye için taraftarlarla buluştu.

Göztepe’deki Kosifler Oto’dan başlayan tanıtım gezisine asbaşkanlar Önder Fırat, Tahir Sarıoğlu, yönetici Hakan Dinçay, Mali İşler Koordinatörü Tamer Yelkovan, futbolcular; Volkan Demirel, Raul Meireles, Erten Ersu, Ertuğrul Taşkıran, Mehmet Topuz, Diego Ribas, Fabiano Ribeiro, Josef de Souza ile Bayan Basketbol Takımı sporcuları katıldı. 

Bağdat Caddesi çıkarmasında halk tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Başkan Yıldırım, yöneticiler ve sporcular bölge esnafını ve taraftarları Fenerbahçe Yandex kullanmaya davet etti. Aynı zamanda ziyaretlerde esnafa Fenerbahçe Yandex broşürleri dağıtıldı.

Başkan Aziz Yıldırım ve Önder Fırat, Fenerbahçe Yandex’te aramaların nasıl yapılması gerektiğini ve bu aramalardan kulübün nasıl kazanç sağlayacağını bizzat anlattılar.

Erenköy’e kadar sayısız işyerine giren Yıldırım ile Galatasaraylı bir mekan sahibi arasında ilginç diyaloglar da yaşadı. Fenerbahçe başkanı, “İleride üzülmek istemiyorsan gel Fenerbahçe’ye üye ol. Bu hayatta sürekli mutlu olacağın kapıyı aç” dedi. Yıldırım, “Biz şampiyonluklarla mutlu oluyoruz” yanıtını alınca, “Şampiyonluklarla mutlu olunmaz. Fenerbahçeliler yaşamın tadını alıyor. Bizdeki birlik ve beraberlik başka yerde yok. 3 Temmuz’u siz yaşasaydınız görürdük” karşılığını verdi.

‘Destek bekliyoruz’
Tanıtım gezisinde yer alan kaptan Volkan Demirel, “Burada taraftarımıza projeleri anlatmaya çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi bir sürü yeni transferler geldi. Bu transferlerin devamı için tarafların bu projelere destek vermesi gerekiyor. Hedefimiz bu destek ile daha büyük futbolcuları Fenerbahçemize getirmek” diye konuştu.

Diego Ribas ise “Yandex ile ortaklığımızın Fenerbahçe için çok yararlı olacağı görüşündeyim. Biz de burada bu iyi işbirliğini taraftarımıza anlatmaya geldik. Taraftarımız ile burada bu kontağı kurmak çok zevkli” dedi.