Kayseri'de gol düellosu !

Kayseri'de gol düellosu !

Süper Lig'de zirvede yer alan Beşiktaş,SAİ Kayseri Erciyesspor deplasmanında büyük bir şok yaşadı.

Süper Lig'de zirvede yer alan Beşiktaş,SAİ Kayseri Erciyesspor deplasmanında büyük bir şok yaşadı. 

Rakibi karşısında geriye düşen ve 10 kişi kalan Kartal, Kerim'in iki golüyle öne geçmesine rağmen son anlarda gelen iki gole engel olamadı ve bu sezonki ilk yenilgisini aldı..90 dakika sonunda gülen ev sahibi takım oldu ve sahadan 3-2 galibiyetle ayrıldı.

SAİ Kayseri Erciyespor adına goller 54. dakikada John Boyei 89. dakikada Edinho ve 90+2. dakikada Cenk Ahmet'ten gelirken Beşiktaş 'ın gollerini 70 ve 85. dakikalarda Kerim Frei kaydetti.

Siyah-beyazlı ekipte Gökhan Töre maçın 67. dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Başarılı futbolcu ligin 8. haftasında Fenerbahçe'ye karşı forma giyemeyecek. Bu sonuçla Beşiktaş 14 puanda kalırken SAİ Kayseri Erciyesspor puanını 7 yaptı. Beşiktaş ligde gelecek hafta Fenerbahçe ile sahasında karşılaşacak. SAİ Kayseri Erciyesspor ise deplasmanda Çaykur Rizespor'la karşılaşacak..

NECATİ ATEŞ YEDEK KULÜBESİNDE
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz tarafından ligin ilk 6 maçında ilk 11'de sahaya çıkan golcü oyuncu Necati Ateş, Beşiktaş karşısında yedek kulübesinde oturdu.

Mavi siyahlı ekibin yedek kulübesinde, Necati Ateş'in yanı sıra Edinho, Yusuf Balcıoğlu, Mahmut Özen, Mangane, Mehmet Akgün ve Sylla bulundu. Sakatlığı süren Cem Can ise maç kadrosunda yer almadı.

BEŞİKTAŞ'TA İKİ EKSİK
Beşiktaş'ta, Mustafa Pektemek ve Sosa da sakatlıkları dolayısıyla Kayseri'ye getirilmedi. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un futbolcusu Mehmet Akgün, bir dönem formasını giydiği Beşiktaş'a karşı kendisine ilk 18'de yer buldu. Bu arada Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor-Beşiktaş maçında tribünlerde büyük boşluklar göze çarptı. Beşiktaşlı taraftarlar kendilerine ayrılan tribünü büyük oranda doldururken, ev sahibi ekibin tribünlerinde boşluklar görüldü.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor: 3 - Beşiktaş: 2

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor

Gökhan Değirmenci, Cenk Ahmet Alkılıç, Caner Osmanpaşa, Boye, Anıl Karaer, Mandjeck,  Murat Yıldırım, Barış Memiş, İbricic, İlhan Parlak, Zoua

Beşiktaş

Tolga Zengin, Necip Uysal, Franco, Ersan Gülüm, Motta, Atiba, Veli Kavlak, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan (Dk. 37. Kerim Koyunlu), Demba Ba

Kırmızı kart: Dk. 67 Gökhan Töre (Beşiktaş)

Goller: Dk. 54 Boye, Dk. 89 Edinho, Dk. 90+2 Cenk Ahmet (Erciyesspor), Dk. 70 ve 85 Kerim Koyunlu (Beşiktaş)

İŞTE MAÇIN ÖZETİ

Diğer sayfada..

[PAGE]

90.DK: Hakem İlker Meral maçın son düdüğünü çalıyor ve bu zorlu mücadele 3-2'lik SAİ Kayseri Erciyesspor üstünlüğü ile tamamlanıyor.

90.DK: Penaltı noktası üzerinde topla buluşan Cenk Tosun topu kontrol ettikten sonra şutunu çekiyor fakat top kalenin üstünden auta çıkıyor.

90.DK: Sol kanatta korner kullanan Beşiktaş takımında Ramon Motta ortasını penaltı noktasına doğru açıyor fakat SAİ Kayseri Erciyesspor'un defansı bu topu uzaklaştırmayı başarıyor.

90.DK: Ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Demba Ba kaleyi görür görmez şutunu çekiyor fakat SAİ Kayseri Erciyesspor'lu oyuncular bu şutun kaleye gitmesini engelliyor.

90.DK: GOOLL! SAİ Kayseri Erciyesspor maçta 3-2'lik üstünlüğü yakalamayı başarıyor. Sol kanatta topla buluşan Jacques Zoua ceza sahası içerisine doğru Edinho'ya pasını aktarıyor. Edinho topu Pedro Franco'dan kurtarmak isterken top bir anda Cenk Ahmet Alkılıç'ın önünde kalıyor. Ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Cenk Ahmet Alkılıç sağ ayağıyla şutunu çekiyor ve top uzak kale direğinin dibinden ağlarla buluşuyor..

89.DK: Golde asist yapan oyuncu Murat Yıldırım oluyor.

89.DK: GOOLL! SAİ Kayseri Erciyesspor maçta 2-2'lik eşitliği sağlıyor. Ceza sahasının bir kaç metre ilerisinde sağ çaprazda topla buluşan Murat Yıldırım sağ ayağıyla Tomas Sivok'a rağmen ortasını altı pasın sol çaprazına doğru ortasını açıyor ve Edinho arka direkte sağ ayağıyla şutunu çekiyor ve top filelerle buluşuyor.

88.DK: Konuk ekip Beşiktaş'da oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Oyundan çıkan isim Oğuzhan Özyakup olurken, giren isim ise Tomas Sivok oluyor.

86.DK: SAİ Kayseri Erciyesspor oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Oyundan çıkan isim Senijad Ibricic olurken, giren isim ise Edinho oluyor.

85.DK: GOOLL! Beşiktaş maçta 2-1'lik üstünlüğü yakalıyor. Sağ kanatta topla buluşan Kerim Frei ceza sahası içerisinde sağ çaprazda bulunan arkadaşı Demba Ba'ya pasını aktarıyor. Kaleye arkası dönük olan Demba Ba sağ ayağıyla şutunu çekiyor fakat kaleci Gökhan Değirmenci bu şutu kurtarmak isterken topu sektiriyor ve altı pasın içinde Kerim Frei yerde kalan kaleci Gökhan Değirmenci'nin üstünden şık bir vuruşla topu filelerle buluşturmayı başarıyor.

84.DK: Orta sahada paslaşmak isterken topu John Boye'dan çalmayı başaran Cenk Tosun topla ceza sahasına kadar ilerliyor. Ceza sahası sağ çaprazına geldikten sonra sağ ayağıyla şutunu çekiyor fakat top kalenin solundan auta çıkıyor.

82.DK: Yacouba Sylla kaleye uzak bir noktadan tam cepheden yerden şutunu çekiyor fakat top arkadaşı Jacques Zoua'nın ayaklarında kalıyor. Jacques Zoua kaleye önünü döndükten sonra ceza sahasının içinde sağ ayağıyla şutunu çekiyor fakat kaleci Tolga Zengin için rahat bir top oluyor.

80.DK: Ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Cenk Ahmet Alkılıç, Ramon Motta'dan sıyrıldıktan sonra ceza sahası yayının hemen sağından şutunu çekiyor fakat top farklı bir şekilde auta çıkıyor.

78.DK: Uzun atılan topla buluşan Demba Ba topla birlikte ceza sahasının sağ çaprazına kadar topla birlikte ilerledikten sonra hemen solundaki arkadaşı Cenk Tosun'a pasını aktarıyor. Cenk Tosun'da bekletmeden topu ceza sahasının biraz dışında sol çaprazda pasını Oğuzhan Özyakup'a aktarıyor. Oğuzhan Özyakup topu sağ ayağına aldıktan sonra uzak kale direğine doğru şutunu çekiyor fakat top auta çıkıyor.

76.DK: Orta sahadan aldığı pasla ilerlemek isteyen Cenk Tosun topu biraz sürdükten sonra kaleye uzak bir mesafeden sol ayağıyla sert bir şut çıkartıyor fakat top farklı bir şekilde auta çıkıyor.

76.DK: Orta sahada topla buluşan Oğuzhan Özyakup rakibi Senijad Ibricic'i geçmek isterken formasından çekilip yerde kalıyor ve Hakem İlker Meral bu hareketinden dolayı Senijad Ibricic'e sarı kartını gösteriyor.

73.DK: SAİ Kayseri Erciyesspor'da üst üste oyuncu değişiklikleri. Oyundan çıkan isim Georges Mandjeck olurken, giren isim ise Yacouba Sylla oluyor.

72.DK: Ev sahibi ekip SAİ Kayseri Erciyesspor'da oyuncu değişikliği. Oyundan çıkan isim Barış Memiş olurken, giren isim ise Necati Ateş oluyor.

72.DK: Orta saha çizgisine yakın bir bölgede sağ kanatta Oğuzhan Özyakup rakibi Barış Memiş'e faul yapıyor ve Hakem İlker Meral bu hareketinden dolayı Oğuzhan Özyakup'u sarı kart ile cezalandırıyor.

70.DK: Golde asist yapan oyuncu Atiba Hutchinson oluyor.

70.DK: GOOLL! Beşiktaş maçta 1-1'lik eşitliği sağlıyor. Sağ kanatta taç atışıyla oyuna başlayan Necip Uysal pasını Cenk Tosun'a aktarıyor. Cenk Tosun bekletmeden ceza sahası içinde sağ çaprazda pasını Atiba Hutchinson'a atıyor. Atiba Hutchinson tek topla aradan topu Kerim Frei ile buluşturuyor. Kerim Frei ceza sahasının sağında bir anda kaleci ile karşı karşıya kalıyor, topu sağ ayağına aldıktan hemen sonra şutunu çekiyor ve top kaleci Gökhan Değirmenci'nin hemen sağından ağlarla buluşuyor.

68.DK: İtirazdan dolayı bir başka isim kaleci Tolga Zengin'de Hakem İlker Meral tarafından sarı kart tarafından cezalandırılıyor.

67.DK: Hakeme aşırı itirazdan dolayı Gökhan Töre kırmızı kart ile oyun dışı kalıyor.

64.DK: Konuk ekip Beşiktaş'da oyuncu değişikliği. Oyundan çıkan isim Veli Kavlak olurken, giren isim ise Cenk Tosun oluyor.

63.DK: Orta sahanın sol tarafında topla buluşan Cenk Ahmet Alkılıç ters kanat'a doğru pasını aktarıyor ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Jacques Zoua pasını hemen yanındaki arkadaşı Georges Mandjeck'e aktarıyor. Georges Mandjeck ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşur buluşmaz şutunu çekiyor, fakat kaleci Tolga Zengin bu şutuda kurtarmayı başarıyor.

61.DK: Orta sahadan atılan yerden pasla topla buluşan Jacques Zoua ceza sahasının hemen önünde pasını İlhan Parlak'a atıyor. İlhan Parlak ceza sahası içinde sağ çaprazdan sağ ayağıyla şutunu çekiyor, fakat kaleci Tolga Zengin iki hamlede topun sahibi oluyor.

57.DK: Gökhan Töre'nin ceza sahasının sağ çaprazından açtığı ortayı SAİ Kayseri Erciyesspor'un defansı uzaklaştırmayı başarıyor.

54.DK: Golde asist yapan oyuncu Anıl Karaer oluyor.

54.DK: GOOLL! Ev sahibi ekip SAİ Kayseri Erciyesspor maçta 1-0'lık üstünlüğü yakalıyor. Orta sahanın sağından serbest vuruş kazanan SAİ Kayseri Erciyesspor'da topun başına Anıl Karaer geçiyor. Anıl Karaer'in altı pasın hemen önüne açtığı ortada Pedro Franco ve Ersan Gülüm'ün arasından yükselen John Boye kafa vuruşuyla topu, kaleci Tolga Zengin'in hemen sağından ağlarla buluşturuyor..

52.DK: Orta sahanın biraz ilerisinde serbest vuruş kazanan Beşiktaş takımında topun başına Oğuzhan Özyakup geçiyor. Oğuzhan Özyakup'un arka direğe doğru açtığı ortasına hiç bir oyuncu dokunamıyor ve top direkt auta çıkıyor.

50.DK: Sağ kanattan korner kullanan Beşiktaş'da Oğuzhan Özyakup topun başına geçiyor. Oğuzhan Özyakup'un kavisli bir şekilde penaltı noktasına doğru açtığı ortasında SAİ Kayseri Erciyesspor'lu defans oyuncuları topu uzaklaştırmayı başarıyor.

47.DK: Sol kanatta topla buluşan Barış Memiş pas atacağı arkadaşını bulamayınca ceza sahasının dışında sol çaprazda sağ ayağıyla çok sert bir şut çekiyor fakat top kalecinin üstüne gidiyor ve Tolga Zengin için kolay bir top oluyor.

46.DK: Hakem İlker Meral ikinci yarının ilk düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya ev sahibi ekip SAİ Kayseri Erciyesspor başlıyor.


DEVRE ARASI


45.DK: Hakem İlker Meral ilk yarının son düdüğünü çalıyor ve ilk yarı 0-0'lık eşitlikle sona eriyor.

45.DK: Hakem İlker Meral ilk yarının sonuna en az 1 dakika ek süre ilave ediyor.

45.DK: Orta sahanın sağında kontra atağa çıkmak isteyen Cenk Ahmet Alkılıç topla süratle ilerlerken Gökhan Töre tarafından faulle durduruluyor ve Hakem İlker Meral bu hareketinden dolayı Gökhan Töre'ye sarı kartını çıkartıyor.

43.DK: Kerim Frei'in orta sahadan yerden pasıyla ceza sahasının önünde topla buluşan Demba Ba kaleye arkası dönükken pasını sağ tarafında ceza sahası içerisinde sol çaprazda bulunan Ramon Motta topla buluşuyor. Ramon Motta'nın sol ayağıyla ceza sahasının sol çaprazından şutunu çekiyor fakat top kaleye yakın bir mesafeden auta çıkıyor.

41.DK: Orta sahada sağ kanatta topla buluşan Necip Uysal topla süratle ilerlerken İlhan Parlak'ın yerden müdahalesiyle faule maruz kalıyor ve Hakem İlker Meral bu sert hareket sonrasında İlhan Parlak'a sarı kartını gösteriyor.

39.DK: Orta sahanın sağ tarafında topla buluşan Cenk Ahmet Alkılıç süratle ilerlerken, Veli Kavlak tarafından formasından çekiliyor ve Hakem İlker Meral bu hareketinden dolayı Veli Kavlak'a sarı kartını gösteriyor.

38.DK: Beşiktaş'da zorunlu oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Oyundan sakatlanıp çıkan oyuncu Olcay Şahan olurken, giren oyuncu ise Kerim Frei oluyor.

30.DK: Orta sahadan atılan pasla topla buluşan Necip Uysal önünü boşalttıktan sonra ceza sahasının gerisinden sağ çaprazdan sağ ayağıyla şutunu çekiyor fakat bu şutu SAİ Kayseri Erciyesspor'lu oyuncular kaleye gitmesini önlüyor.

30.DK: Anıl Karaer'in sol taraftan arka direğe doğru gönderdiği ortasında Beşiktaş'lı Ramon Motta'nın altı pasın içinde top ayağına çarpıyor ve son anda kaleci Tolga Zengin'in müdahelesiyle top direkten tekrar oyun içerisine dönüyor.

29.DK: Orta sahada topu kapan Demba Ba topu biraz sürdükten sonra pasını Oğuzhan Özyakup'a atıyor. Oğuzhan Özyakup önünü boşalttıktan sonra ceza sahasının dışından sağ çaprazından şutunu çekiyor fakat SAİ Kayseri Erciyesspor'lu oyuncular bu topun kaleye gitmesini önlüyor.

25.DK: Sağ kanatta topla buluşan Necip Uysal pasını sağ köşe direğinde bulunan Gökhan Töre'ye aktarıyor fakat yardımcı hakem ofsayt bayrağını Gökhan Töre için kaldırıyor.

24.DK: Sağ taraftan korner kullanan Beşiktaş takımında topun başına Gökhan Töre geçiyor. Gökhan Töre ortasını ön direğe doğru açıyor fakat orada Senijad Ibricic topu uzaklaştırmayı başarıyor.

22.DK: Ceza sahası çizgisinin birkaç metre gerisinden sağ çaprazından serbest vuruş kazanan Beşiktaş'da topun başına Gökhan Töre geçiyor. Gökhan Töre Sol ayağıyla şutunu çekiyor fakat top kalenin sağından üstten farklı bir şekilde auta çıkıyor.

17.DK: Orta sahadan aldığı topla birlikte ilerleyen Oğuzhan Özyakup ceza sahasının gerisinden kaleye uzak bir mesafeden yerden şutunu çekiyor fakat, kaleci Gökhan Değirmenci bu topu kurtarmayı başarıyor.

14.DK: Orta sahada topla buluşan Veli Kavlak ceza sahasının önünde pasını Oğuzhan Özyakup'a atıyor. Oğuzhan Özyakup topu kontrol edip kaleyi karşısına aldıktan sonra iki SAİ Kayseri Erciyesspor'lu oyuncunun arasından ara pasıyla topu Olcay Şahan'la buluşturuyor. Olcay Şahan topu önünde bulur bulmaz şutunu çekiyor fakat kaleci Gökhan Değirmenci zorlanmadan bu şutu kurtarmayı başarıyor.

12.DK: Orta sahada topla buluşan Veli Kavlak ceza sahasının önünde pasını Oğuzhan Özyakup'a atıyor. Oğuzhan Özyakup topu kontrol edip kaleyi karşısına aldıktan sonra iki SAİ Kayseri Erciyesspor'lu oyuncunun arasından ara pasıyla topu Olcay Şahan'la buluşturuyor. Olcay Şahan topu önünde bulur bulmaz şutunu çekiyor fakat kaleci Gökhan Değirmenci zorlanmadan bu şutu kurtarmayı başarıyor.

9.DK: Orta sahanın biraz ilerisinde topla buluşan Ramon Motta kaleye çok uzak bir mesafeden şansını deniyor fakat top farklı bir şekilde dışarı çıkıyor.

8.DK: Sağ taraftan SAİ Kayseri Erciyesspor'da Barış Memiş köşe vuruşu kullanıyor. Barış Memiş'in ön direğe doğru ortasını açıyor. Ön direkte topla buluşan Jacques Zoua topun gelişine kafayla şutunu çekiyor fakat top kalenin sağından auta çıkıyor.

7.DK: Orta sahadan şişirilen topla defansın arkasına bir anda sarkan İlhan Parlak topla buluştuktan hemen sonra ceza sahasına girer girmez aşırtma bir şut deniyor fakat top az farkla auta çıkıyor.

6.DK: Ceza sahasının sol tarafında topla buluşan Ramon Motta topla birlikte sıfıra kadar indikten sonra ayağının dışıyla arka direğe doğru ortasını açıyor. Arka direkte kalenin sağ çaprazında topla buluşan Gökhan Töre topu düzeltip sol ayağının içiyle şutunu çekiyor fakat top kalenin hemen üstünden auta çıkıyor.

4.DK: SAİ Kayseri Erciyesspor'da Georges Mandjeck orta sahada topla buluşuyor. Georges Mandjeck'in derinlemesine pasıyla ceza sahasının hemen önünde topla Jacques Zoua buluşuyor fakat yardımcı hakem Jacques Zoua için ofsayt bayrağını havaya kaldırıyor.

2.DK: Maçta ilk atak konuk ekip Beşiktaş tarafından gerçekleşiyor. Orta sahanın biraz ilerisinden sağ çaprazdan serbest vuruş kazanan Beşiktaş takımında, topun başına Oğuzhan Özyakup geçiyor. Oğuzhan Özyakup'un penaltı noktasına doğru gönderdiği ortasını SAİ Kayseri Erciyesspor defansı uzaklaştırmayı başarıyor.

1.DK: Hakem İlker Meral ilk düdüğünü çalıyor ve maça konuk ekip Beşiktaş başlıyor.

- Hakem İlker Meral ilk düdüğünü çalıyor ve maça konuk ekip Beşiktaş başlıyor.

- İki ekip oyuncularıda sahaya çıkıyor. Maç seremoniden hemen sonra başlayacak.

- Bu iki ekip daha önce 7 kez karşı karşıya gelmiş bu karşılaşmaların 4'ünü Beşiktaş kazanırken,3 maçtada eşitlik bozulmamıştır.

- SAİ Kayseri Erciyesspor bu sezon evinde oynadığı 3 maçta sadece 1 puan alabilmiş, Beşiktaş ise deplasmanda şuana kadar hiç yenilgi yüzü görmemiştir.

- Ev sahibi ekip SAİ Kayseri Erciyesspor Spor Toto Süper Lig'de şuana kadar topladığı 4 puanla 17. sırada yer alırken, konuk ekip Beşiktaş ise topladığı 14 puanla Lig'de 1. sırada yer alıyor.

- Konuk ekip Beşiktaş'da ise Mustafa Pektemek ve Jose Sosa bu zorlu mücadelede yer alamayan isimler oluyor.

- Ev sahibi ekip SAİ Kayseri Erciyesspor'da sadece Cem Can sakatlık nedeniyle bu zorlu mücadelede yer alamayacaklar.

- Kadir Has Stadyumunda saat 20:00 da başlayacak olan bu zorlu karşılaşmayı Balıkesir bölgesi hakemlerimizden İlker Meral yönetecek.

- Spor Toto Süper Lig 7. hafta kapanış karşılaşmasında ev sahibi ekip SAİ Kayseri Erciyesspor, konuk ekip Beşiktaşı ağırlıyor.

MAÇ ÖNCESİ

Diğer sayfada...

[PAGE]

Beşiktaş, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda oynadığı maçları kayıpsız geçti.

Süper Lig'de deplasmanlarda oynadığı tüm maçları kazanan tek takım olan Beşiktaş, yaptığı 3 maçtan da üçer puanla ayrıldı. Deplasmanda oynadığı 3 maçtan da aynı skorla ayrılan "Kara Kartallar", Mersin İdmanyurdu, Bursaspor ve Balıkesirspor'u 1-0'lık sonuçlarla geçti. Siyah-beyazlılar ayrıca Atatürk Olimpiyat Stadı'nın çimleri bakımda olduğu için Ankara Osmanlı Stadı'nda oynadığı Sivasspor karşılaşmasını da 3-2 kazandı.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, bu sezon ligde galibiyet alamayan tek takım olarak dikkati çekiyor. Mavi-siyahlılar, ligde oynadıkları 6 maçta 4 kez berabere kalıp, 2 kez de mağlup oldu. Kayseri Erciyesspor, evinde oynadığı 3 maçta ise 1 kez berabere kaldı, 2 kez de sahadan yenik ayrıldı.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile Beşiktaş arasında Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. İlker Meral'ın yöneteceği karşılaşmanın yardımcı hakemleri ise Bülent Gökçü ve Hakan Yemişken olacak.

KAYSERİ ERCİYESSPOR - BEŞİKTAŞ

Saat: 20:00
Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu
Hakem: İlker Meral
Yayın: Lig Tv - SPOR3.COM

Kayseri Erciyesspor: Gökhan, Mahmut, Boye, Caner, Anıl, Ibricic, Murat, Cenk, Necati, Barış, Zoua
Teknik Direktör: Bülent Korkmaz

Beşiktaş: Tolga, Necip, Ersan, Pedro, Motta, Veli, Atiba, Olcay, Gökhan, Oğuzhan, Demba Ba 
Teknik Direktör: Slaven Bilic