''İkinci maçtan korkmuyoruz''

''İkinci maçtan korkmuyoruz''

Bursaspor teknik direktörü, Avrupa Ligi'nde turu ikinci maçta geçeceklerine inanıyor.

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda 0-0 berabere kaldıkları Chikhura Sachkhere karşılaşmasıyla ilgili, "Bu maçta gol yemeden kazanmak istiyorduk ama olmadı. İkinci maçtan bir çekincemiz yok" dedi.

Güneş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, bu akşamki mücadelenin bekledikleri gibi geçtiğini söyledi.

Karşılaşmanın ilk yarısında pozisyon sayılarının az olduğunu, ancak ikinci yarıda daha fazla pozisyon bulduklarını anlatan Güneş, "İkinci yarı için hamle yaptık. Pozisyonlar bulduk ama golü bulamadık. Rakibimize pozisyon vermedik.  Bu maçta gol yemeden kazanmak istiyorduk ama olmadı. İkinci maçtan bir çekincemiz yok. Beklentim o ki aynı oyunu ikinci maçta da sergileyerek, hızlı oynayarak gollü beraberlik ya da kazanarak Tiflis'ten dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Güneş, karşılaşmanın ikinci yarısında sakatlanarak oyundan çıkan golcü oyuncu Fernandao'nun durumunun sorulması üzerine ise, "Doktor muayene edecek. Şu an için durumu olumsuz görünüyor ama ikinci maçta oynayıp oynayamayacağı doktor kontrolünün ardından belli olacak" yanıtını verdi.

Chikhura Sachkhere cephesi

Chikhura Sachkhere Teknik Direktörü Samson Phruidze, önceki günü yapılan basın toplantısında karşılaşmanın zor olacağını söylediğini hatırlatarak, söylediği gibi de maçın oldukça zor geçtiğini söyledi.

Bursaspor'un güçlü bir takım olduğunu bildiklerini ifade eden Phruidze, "Biraz zorlayarak beraberliği elde ettik. İkinci maç zor olacak. Bursaspor çok şans kaybetti. Biz de yakaladğımız fırsartları değerlendiremedik. Bursaspor takımı bizden daha iyi ama Tiflis'te şansımız yüzde 50" ifadelerini kullandı.