İki şuttan biri gol !

İki şuttan biri gol !

Sezon başından beri formsuz bir görüntü çizen Volkan Demirel, Manchester United maçındaki performansıyla da eleştiri aldı.

Kalesinde 4 gol göre Volkan’ın istatistikleri de dikkat çekti. Bu sezon 12 resmi maçta forma giyen tecrübeli file bekçisi, kalesine gelen 37 isabetli şutun 15’inde golü yedi. Neredeyse kalesine gelen her 2 şuttan 1’i gol olan 34 yaşındaki futbolcu, kariyerinin en kötü sezon başlangıcını yaptı. 

‘İzole Van Persie’

Fenerbahçe formasıyla ilk kez Manchester United’a rakip olarak çıkan Robin Van Persie’nin performansı, İngiltere cephesinde şaşkınlıkla karşılandı.
 
Daily Mail gazetesinin yaptığı özel analizde, Van Persie’nin maçta neler yaptığı masaya yatırıldı. Hollandalı yıldızın maçın bitimine doğru bir gol atmasına karşın özellikle 80 dakikalık dilimde hiçbir varlık gösteremediği vurgulandı.

Van Persie’nin adeta izole edildiği vurgulanırken, hem fiziksel hem de form olarak eski görüntüsünde olmadığı kaydedildi. 33 yaşındaki forvetin güç eksikliğine de değinilerek, rakip defans arasında kaybolmasına dikkat çekildi.

Kahraman Pogba
 
Manchester United’ın Fenerbahçe’yi 4-1 mağlup etmesi İngiliz basınını memnun etti. Özellikle Kırmızı Şeytanlar’ın 100 milyon euroluk oyuncusu Paul Pogba’nın performansını öven İngilizler, Fenerbahçeli Robin van Persie’ye de yer ayırdı. 
 
BBC, “Pogba’nın yıldızlaştığı maçta Manchester United, Fenerbahçe’yi devirdi” manşetini atarken, The Guardian, “Pogba’nın 2 golü Fenerbahçe’yi yıktı” diye yazdı. 
 
Daily Mail gazetesi, “Old Trafford işi zafer” manşetini attığı maç yazısında Fenerbahçe’nin tek golünü atan Robin van Persie için ise “Old Trafford’da yine boş geçmedi” başlığını kullandı.