İki dev bir arada !

İki dev bir arada !

Fenerbahçe’nin yıldızları sürpriz bir buluşmayla bir araya geldi.

Fenerbahçe’nin yıldızları sürpriz bir buluşmayla bir araya geldi. Futbol takımının dünyaca ünlü yıldızı Robin Van Persie ile basketbol takımının bu sezon parlayan yıldızı olan Ekpe Udoh Samandıra Can Bartu tesislerinde beraber vakit geçirdi. Udoh, Final Four’daki formasını hediye etti.

Ekpe Udoh instagram hesabından bir fotoğraf paylaşarak, “İki yakışıklı adam beraber. Futbol ve basketbol sohbeti. Harika bir muhabbet. İkimiz için iyi bir hafta diliyorum” dedi.

Kjaer sevinci

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Perşembe günü Antalya Stadı’nda Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarına tek idmanla devam etti.

Robin van Persie, Simon Kjaer ve Abdoulaye Ba’nın takımla çalıştığı bildirildi. Mehmet Topuz, Lazar Markovic ve Uygar Mert Zeybek’in özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdüğü antrenmanın ısınma ve pas organizasyonlarıyla  başladığı, ardından çift kale maç yapan futbolcuların idmanı bireysel çalışmalarla tamamladığı vurgulandı.

Rehabilitasyon süreci devam eden Volkan Demirel ile A Milli Takım  kadrosunda yer alan oyuncular da idmana katılmadı. Bu arada Markoviç’in kupa finalinde de forma giymeyeceği belirtildi.

Fenerbahçe'nin dünkü idmanını, Uzman Doktor Sultan Doğan'ın başlattığı #sendehareketevarmisin kampanyasında yer alan minik taraftarlar da seyretti. İdman sonunda sarı-lacivertli futbolcular, minik taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirip, imza dağıttılar.