Igor Tudor tam 6 transfer istedi

Igor Tudor tam 6 transfer istedi

Galatasaray'ın Hırvat teknik direktörü Igor Tudor, sarı kırmızılı yönetimden 6 transfer istedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor’un yeni sezon için yönetime verdiği transfer raporunun detayları ortaya çıktı. Takımdaki oyuncuların çoğundan memnun olmayan Hırvat çalıştırıcı, 5’i ilk 11 oyuncusu olmak üzere 6 transfer birden talep etti. “Gelecek sezon her alanda zirveye oynamayı hedefliyorsak iyi transferler yapmamız şart” diyen Tudor’un transferle ilgili talepleri şöyle...

SAVUNMA: Bu bölgeye liderlik yapabilecek özelliklere sahip hava toplarında etkili bir stoper almalarının şart olduğunu ifade eden Tudor, ayrıca birer sağ bek ve sol bek istedi.

ORTA SAHA: Oyunun merkezindeki opsiyonlarının kısıtlı olduğunu ifade eden Tudor, bu bölgede görev yapan Selçuk İnan, Nigel De Jong ve Tolga Ciğerci ile rekabete girecek kalitede bir futbolcu almalarının şart olduğunu söyledi. Hırvat çalıştırıcı, “Oyunun iki yönünü de oynayabilen bir oyuncu getirmeliyiz. Alacağımız oyuncu direkt ilk 11’de oynayabilecek özellikte olmalı” dedi.

PODOLSKİ’DEN SONRA EREN KALIYOR

FORVET: Japonya’nın Vissel Kobe takımıyla anlaşan Lukas Podolski’nin haziran ayında takımdan ayrılacağını hatırlatan Igor Tudor, “Podolski gittikten sonra kadromuzda santrfor orijinli tek futbolcu olarak Eren Derdiyok kalıyor. Hareketli ve son vuruşları üst düzey bir santrfor almalıyız. Ayrıca, alternatif olarak da genç bir forvet takviyesi yapmalıyız” diye konuştu. Igor Tudor’un taleplerini değerlendirmeye alan Galatasaray yönetimi, dünyanın dört bir yanında oyuncu taramasına başladı.

Hürriyet