Igor Tudor: ''İşte Galatasaray ruhu bu''

Igor Tudor: ''İşte Galatasaray ruhu bu''

Antalya’da 90+5’teki golle adeta yarışa tekrar tutunan Aslan’ın hocası Tudor, ilk 3 puanının sevincini doyasıya yaşadı.

Galatasaray önce 2-0 öne geçmiş skor sonra 2-2 olmuştu kritik Antalya deplasmanında... 1 puanı asla kabullenmeyen Aslan, son saniyeye kadar saldırdı, Eren’in 90+5’teki son dokunuşuyla istediğini aldı, tekrar lige tutundu.

O anlarda hakem tarafından tribüne gönderilen Sarı-Kırmızılılar’ın hocası Igor Tudor’un sevinci görülmeye değerdi. Cim Bom’un başında ilk galibiyetini tadan Hırvat Hoca, son düdüğün ardından da soluğu soyunma odasında aldı. Büyük mutluluğun yaşandığı sıralarda odaya öğrencilerinin alkışlarıyla giren Tudor, tek tek futbolcularına sarıldı, kutladı. Kısa bir 3 puan konuşması yapmayı da ihmal etmedi Galatasaray’ın teknik direktörü ve herkesi duygulandıran şu sözler ağzından döküldü:

‘Büyük motivasyon olacak’

“İşte bugüne kadar hep aklımda kalan Galatasaray ruhu bu. Çok iyi bir mücadele ortaya koydunuz ve bunun sonucunda da son dakikada gelen harika bir 3 puana imzanızı attınız. Hepinizi tebrik ediyorum. Bu galibiyet, bize kalan maçlarda büyük bir motivasyon kaynağı olacak. Siz bu şekilde oynamaya devam ettikçe, takımın daha iyi olacağına olan inancım sonsuz. Disiplinli bir şekilde çalışmaya devam edin. Her zaman takım olarak hareket edin. Saha içinde ve dışında birlikte hareket ettiğimiz sürece, bundan sonra kolay kolay kaybetmeyiz.” Sarı-Kırmızılı oyuncular bu sözleri de ayakta alkışladı ve gelecek haftalar için uzun soluklu bir seri andı içti.

Fanatik