Igor Tudor derbi sonrası soyunma odasında...

Igor Tudor derbi sonrası soyunma odasında...

Derbi yenilgisi sonrası soyunma odasına giren Tudor’un tüm futbolcularına tek tek sarıldığı ve “Sizi mücadelenizden dolayı kutluyorum” dediği öğrenildi.

TT Arena’da Beşiktaş karşısında alınan yenilgi, en çok da teknik direktör İgor Tudor’u yıktı. Galatasaray’a büyük umutlarla gelen ancak 2 maçta sadece 1 puan çıkarabilen 38 yaşındaki Hırvat çalıştırıcının, derbi sonrasında duygusal anlar yaşadığı belirtildi.
 
'Elinizden gelenin en iyisini yaptınız'
 
Yenilginin ardından soyunma odasına giren Tudor’un tüm futbolcularına tek tek sarılarak onları teselli ettiği ve “Elinizden gelenin en iyisini yaptınız. Şanssız bir gol yedik. Oyun anlamında kısa sürede büyük mesafe kaydettik. Hepinizi çabanız ve mücadelenizden ötürü tebrik ediyorum. Şimdi bu maçı unutun ve önümüzdeki maça konsantre olun. Hepiniz bu zor durumun altından kalkacak kaliteye sahipsiniz” dediği öğrenildi.
 
2 frikik golü hocayı yıktı
 
Galatasaray’ın başında çıktığı 2 maçtan sadece 1 puan çıkarabilen Tudor, yenen şanssız gollerden dertli. Rize’de Güray’ın, derbide de Talisca’nın frikikten kaydettiği 1’er gol, Aslan’ın 5 puan kaybedip şampiyonluk potasından çıkmasına yol açtı.
 
3 puan fark kaldı!
 
Geçen sezonu 6. sırada tamamlayan Galatasaray, 22. hafta itibariyle 37 puan toplayıp 3. sırada yer almıştı. Aslan bu sezon ise 22 maçta 40 puan topladı. Yani Sarı-Kırmızılı takım geçen sezonun sadece 3 puan üzerinde. Bir yandan zirvedeki Beşiktaş ve Başakşehir’e yaklaşmak isteyen Cim Bom, diğer taraftan 2 puan gerisindeki Fenerbahçe ve 5 puan gerisindeki Antalyaspor’la aradaki farkı açmayı hedefliyor.

Etiketler Igor Tudor derbi