İftardan sahura 5 litre su

İftardan sahura 5 litre su

Sow'un oruç tutmasına rağmen idmanlarda ortaya koyduğu performans başta teknik heyet olmak üzere herkesin yüzünü güldürüyor.

Küçüklüğünden beri oruç tuttuğunu belirten Sow, "Doktor kontrolünde yemek listem var. Oruç beni zorlamıyor. Aksine güç veriyor. İftardan sahura 5 litre su içerim" diye konuştu.

Sow'un oruç tutmasına rağmen idmanlarda ortaya koyduğu performans başta teknik heyet olmak üzere herkesin yüzünü güldürüyor. Bundan önceki iki kampta fazla kiloları ve formsuzluğuyla gündemi meşgul eden Sow, bambaşka bir kimliğe büründü. 
 
DOKTOR KONTROLÜNDE 
Oruç tutmasına rağmen antrenmanların en çok efor sarf eden isimlerinin başında gelen Sow'un antrenman dışında da kendine çok iyi baktığı ve özellikle beslenmesine dikkat ettiği belirtildi. İftarla sahur arasındaki 8 saatlik bölümde yaklaşık 5 litre sıvı tüketen Senegalli'ye iftardan sonra protein ve aminoasit takviyesi yapıyor. 
 
AŞÇILAR SEFERBER! 

Oruçlu olmanın çalışmasında asla bahane olamayacağını söyleyen Sow "Çocukluğumdan beri oruç tutuyorum. Futbol hayatım boyunca hiç aksatmadım. Bu ibadet bana ekstra motivasyon sağlıyor. Kendimi daha güçlü hissediyorum. Bununla yaşamayı çok iyi biliyorum. İftar ve sahurda doktor kontrolünde özel mönülerle besleniyorum. Hem sağlık ekibimiz hem de aşçılarımız benimle çok güzel ilgileniyor. Bunun da avantajını yaşıyorum" dedi. 
 
UYKU DA ÖNEMLİ 

Sow'un iftar sonrası mutlaka uyuduğu ve sahur için gece kalktığı belirtildi.
 
Takvim