İddialara karşı net açıklama

İddialara karşı net açıklama

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzon gündemi ve haklarında çıkan spekülasyonlar hakkında konuştu.

Hacıosmanoğlu, bazı yabancı oyuncuların Halilhodzic'in oyun sistemini eleştirdiğine ilişkin söylentilerin doğru olmadığını belirterek, "Hiçbir oyuncumuz hocamıza 'korkak oynuyoruz' dememiştir, diyemez de. Bunların hepsi yalan" ifadesini kullandı

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fotomaç'a konuştu ve gündemdeki iddialarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Evet, takım Süper Lig'e iyi başlamamış, 4 haftada 4 beraberlik almıştı. Üstüne üstlük takım içinde oyun sisteminden kaynaklanan bir huzursuzluk olduğu hatta Cardozo, Yatabare ve Waris'in teknik direktör Halilhodzic'e "Bu korkak anlayışla galip gelemeyiz. Savunmayı bırakıp hücum futboluna yönelmeliyiz" çıkışını yaptığını öne sürülüyordu. Dün bu konular için başkan Hacıosmanoğlu'ndan cevap geldi. Başkan her zamanki gibi kendinden emin bir ses tonu ile "Bunların hepsi dedikodu. Hiçbiri doğru değil"dedi ve şampiyonluk için ilk günkü gibi iddialı olduklarını söyledi. İşte başkanın gündemi sarsacak açıklamaları: "Kabul ediyorum, takımımız henüz hazır değil. Bunun birçok sebebi olabilir. Sakat futbolcularımız var, takımımız milli maçtan dolayı tam kadro olarak yeterince birlikte çalışamadı, uyum sürecini henüz atlatamadık.

KÖTÜ BAŞLAYIP İYİ BİTER

Hocamız da zaten zaman gerektiğini söylüyor. Uyum süreci döneminde mümkün olduğunca az puan kaybetmeyi planlıyorduk ama bunu başaramadık. Ama bazı şeyler kötü başlayıp iyi biter. Sakat futbolcularımız döndüğünde ve oyun sistemi oturduğunda bu takımın neler yapabileceğini hep birlikte göreceğiz. 

NEREYE KAÇACAKLAR?

Trabzonspor'un başarısız sonuçlar aldığı anlarda ortaya çıkıp dedikodu üretenler o zaman nereye kaçacak merak ediyorum. Zaten bazıları da başarısız olmamız için dedikodu üretiyor. Hocamız Halilhodzic'in bilgisi ve samimiyeti ortadadır. Teknik ekip ve yönetimimizdeki herkes Trabzonspor'un başarılı olması için en iyisini yapmaya çabalıyor. Halilhodzic'i bilenler öyle futbolcuların çıkıp "Savunma oynuyoruz. Böyle olmaz" diyemeyeceğini iyi bilir. Hiçbir futbolcumuz bunu söylememiştir, zaten söyleyemez de. Bunlar tamamen yalandır. Taraftarımız merak etmesin, biraz daha sabırlı olsunlar. Bu takımın her alanda zirvede olacağı zaman hiç de uzak değil. Zaten ligimizin de kalitesi ortadadır.