''İçine edeyim böyle oyunun''

''İçine edeyim böyle oyunun''

Karabükspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Beşiktaş'a 90 artı 6. dakikada yedikleri golle 2-1 yenildikleri maçın ardından çarpıcı açıklamalar yaptı. Gol ararken kalelerinde gol gördüklerini belirten Vural, "Şans böyle olacaksa içine edeyim bu oyunun" dedi.

Beşiktaş'a 90 artı 6. dakikada yediği golle 2-1 mağlup olmaktan kurtulamayan Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Hakemleri eleştiren Vural, karşılaşmanın ardından hüngür hüngür ağladığını söyledi. Gol ararken kalelerinde gol gördüklerini vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Şans böyle olacaksa içine edeyim böyle oyunun" dedi.

"KAFA KAFAYA OYNADIK"
Zirve mücadelesi veren bir takımla kafa kafaya mücadele ettiklerini ifade eden Vural, "Bir emek veriliyor tabii. En azından maçı berabere bitirsek iyi olurdu. Beşiktaş'ı kutluyorum. Son sıralardaki bir takım ve liderlik mücadelesi eden takım kafa kafaya oynadı" dedi. 

"HANGİ MAÇ 7-8 DAKİKA UZADI?"
Gördükleri kırmızı kartın kırmızı kart olmadığını savunan Vural, "Gördüğümüz kırmızı kart sanki kırmızı değil. Ama hakem arkadaşımız öyle karar verdi. 7 dakika uzatma kararı verdi. Türkiye'de hangi takım 7-8 dakika uzatmalı maç oynadı? Bilmiyorum. Sonuç olarak kaybettik" şeklinde konuştu.

"HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADIM"
Karabükspor'un ligde kalması gerektiğini vurgulayan Vural, "Karabükspor takımı ligden düşmemeli. İyi oynadığımızda da olmuyor. Hakem kardeşlerimizden hep rica ediyoruz etkilenmeyin. Babanızın düdüğü değil öttürmeyin yani düdüğü. Ben maçtan sonra hüngür hüngür ağladım. 62 yaşındayım ve ağladım. Adalet sizlere teslim edilmiş ama bunu yapmayın. Oyuncularıma da teşekkür ediyorum. Oyunun gereğini yaptılar. Sonuçta futbol sonuç oyunu ve kaybediyorsunuz" dedi. 

"BU TAKIM LİGDE KALACAK!"
Sahada iyi mücadele etmek için büyük çaba sarf ettiklerini belirten Vural, "İyi mücadelenin ötesinde iyi oynamaya çalışıyoruz. Hücumun ve savunmanın gereklerini yapıyoruz. Büyük ya da küçük takım fark etmeksizin. Maça ortak olmaya çalışıyoruz. Pas yapıyoruz topu çecviriyoruz. Ben inanıyorum bu takım ligde kalacak, kalmalı. Bunu soyunma odasında da arkadaşlarıma söyledim. Futbol oynanmayla kazanılan bir sporsa biz ligde kalacağız" şeklinde konuştu.

"KÜÇÜK DETAYLAR ALEYHİMİZE OLUYOR"
Tamamen şansa dayalı bir gol yediklerini dile getiren Vural, "90+1'de 4'e 1 yakaladığımız pozisyonda yorgunluktan dolayı pası aktaramadı Hakan. Atsa işte maçı bize getirirdi. Böyle küçük detaylar bizim aleyhimize oluyor. Gole bakıyoruz döndü ortayı açtı kafayı vurdu gol oldu. Şans böyle olacaksa içine edeyim böyle oyunun. Tamamen şansa dayalı bir gol" diyerek sözlerini tamamladı.