''İçerideki maçı kazanacağız''

''İçerideki maçı kazanacağız''

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Rabotnicki maçının ardından açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Makedonya'nın Rabotnicki takımına deplasmanda 1-0 yenilen Trabzonspor'un teknik direktörü Şota Arveladze, "İkinci maçı kazanacağız" dedi.

Şota Arveladze, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakipleri karşısında çalıştıkları oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirtti.

Rabotnicki'nin bekledikleri gibi oynadığını ifade eden Arveladze, "Çift santrfor çıkararak savunmanın arkasına top atmaya çalıştılar. İlk yarım saatte orta saha ile savunmanın arasındaki mesafeyi açtık, öyle çalışmamıştık, sıkıntı yaşadık. Santrforları erken baskı yaptı, orta saha açıldı, dolayısıyla stoperlerimiz biraz geride kaldı" değerlendirmesinde bulundu.

İkinci devre oyuna biraz daha müdahale ettiklerini kaydeden Şota Arveladze, şöyle devam etti:

"Belki çok fazla pozisyona giremedik. Ortalar ve dokunulamayan toplar oldu. İki üç tane kontratak yedik, ama top bizdeydi. Bu aceleden oldu. Önümüzde ikinci maç var ve bu çok önemli. Buradan gol yemeden ayrılmak istiyorduk. Rakip takımı oynadığı oyundan dolayı tebrik etmek lazım, iyi futbol oynayarak bizi yendiler. Rakibi hiç hafife almadık. İyi oynadığı maçları gördük. Pres yapan ve santrforu hareketli olan bir takım. Karşımızda iyi bir takım gördük, ancak ikinci maç var. İçeride oynayacağımız maça bakacağız."

"İçeride oynayacağımız maçı kazanacağız"

Şota Arveladze, ikinci maç öncesi iki takımın tur şansını nasıl gördüğüne yönelik bir soru üzerine, "Biz içeride oynayacağımız maçı kazanacağız" ifadesini kullandı.