Ibrahimovic menajerini tehdit etmiş !

Ibrahimovic menajerini tehdit etmiş !
Güncelleme:

Zlatan Ibrahimovic'in, kendisi ile aynı menajerle çalışan Paul Pogba transferinde etkin rol oynadığı öğrenildi.

Futbolun aykırı yıldızı Zlatan Ibrahimovic’in, Paul Pogba’nın Manchester City forması giymesini sağlamak için büyük çaba harcadığı ortaya çıktı.

Manchester Unitd, takımın başına Jose Mourinho’yu getirdikten sonra yaptığı Zlatan Ibrahimovic ve Paul Pogba transferleri ile sezon öncesi büyük heyecan yarattı. Önce İsveçli golcü ile anlaşan İngiliz devi, daha sonra da rekor bonservis bedeli ödeyerek Pogba’ya imza attırdı. Fransız orta sahanın transfer sürecinde Ibrahimovic’in de olaya dahil olduğu anlaşıldı.
 
Ibrahimovic`in benzeri sahaya daldı, herkes şaştı kaldıOld Trafford Stadı’nda Ibrahimovic’e benzeyen bir taraftarın sahaya dalması ilginç görüntülere sahne oldu. İlgili Haberi Oku
 
Pogba gibi menajer olarak Mino Raiola ile çalışan Zlatan Ibrahimovic’in, İtalyan asıllı Hollandalı menajeri arayarak şaka yollu tehdit savurduğu öğrenildi. Ülkesinin basınına Pogba transferinin perde arkasını anlatan Raiola, “Zlatan bana ‘Pogba’nın başka takıma imza atmasına izin verirsen ayaklarını kırarım’ dedi. bu tabi ki şakaydı ama Zlatan’ın Pogba ile aynı takımda oynamayı ne kadar çok istediğini de gösteriyordu” dedi.
 
Sezon başında Ibrahimovic ve Pogba dışında Ermeni yıldız Henrikh Mkhitaryan’ın da Manchester United’a imza atmasını sağlayan Raiola, yaz transfer döneminde kasasına yaklaşık 40 milyon pound koymayı başarmıştı.

Amkspor