Hurma'dan flaş transfer açıklaması !

Hurma'dan flaş transfer açıklaması !

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, "Taraftarımız, camiamız arkamızda durduğu, bizi desteklediği sürece Allah'ın izniyle biz bu işi göreceğiz" dedi.

Hurma, yaptığı açıklamada, Fransa'nın Nantes takımında  forma giyen Papy Djilobodji ile Rapid Wien'in orta alan oyuncusu Louis Schaub'ın  transferlerinin gündemden kalktığını, çok özel bir oyuncu olmaması halinde  transferi kapadıklarını söyledi. 
 
Devre arasında transferde daha da dikkatli davranacaklarını ifade eden  Hurma, "Daha iyi işler çıkarabiliriz. Bunun için de gerekli çalışmalarımızı  sürdüreceğiz. Trabzonspor'a ihtiyacı olan, fayda sağlayacak oyuncular katacağız"  diye konuştu. 
 
Camia desteğinin önemli olduğunu vurgu yapan Hurma, "Camiamız  arkamızda durduğu, takımı desteklediği sürece Allah'ın izniyle biz bu işi  göreceğiz. Onların beklediği sonuçları ortaya çıkaracağız. Kimsenin bundan  şüphesi olmasın. Biz bunu yapacağız" ifadelerini kullandı. 
 
Ligin ilk 3 haftasında alınan 7 puanın değerlendirmesinden çok ortaya  çıkan tablonun daha önemli olduğunu söyleyen Süleyman Hurma, şunları kaydetti: 
 
"Bizim için takımın bir resim vermesi önemli. Koşan, mücadele eden,  rakibi dişleyen bir kadro kurmayı hedefledik. Ben bunun sözünü yönetime, camiaya  verdim. Trabzonspor'un karakterini ortaya koyacak, mücadele gücü yüksek olan,  eksiği de herkes tarafından görülebilen bir takım ortaya çıkarmak istedik. Bunu  yapabilirsek, eksikliği de giderirsek şampiyon oluruz."