''Hocamızın kararına saygı duyuyorum''

''Hocamızın kararına saygı duyuyorum''

Diego Ribas, Vitor Pereira'nın kendisiyle ilgili aldığı her karara saygı duyduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas, kendini oynamak için hazır tuttuğunu ancak teknik direktör Vitor Pereira'nın kendisiyle ilgili aldığı her karara saygı duyduğunu söyledi.

Kulüp televizyonu FB TV'ye açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu,  Pereira'nın verdiği her karara sonuna kadar saygı duyduğunu belirterek, "Her  zaman 90 dakika oynamak için, bu takıma elimden geleni verebilmek için  çalışıyorum. Bunun için kendimi hazırlıyorum. Her maça ilk 11 oynayacakmış gibi  hazırlanıyorum. Sonuçta karar hocamızın ve onun aldığı her karara sonuna kadar  saygı duyuyorum. Gerek yedek kulübesinde olduğumda gerekse de ilk on birde  başladığımda hocamızın kararına saygı duyuyorum" dedi.
 
Vitor Pereira ile aralarında iyi bir iletişim olduğunu vurgulayan  Diego, "Hiçbir şekilde bir sorun yaşamadık. Haberlerde yazıldığı gibi bir konuşma  da olmadı" ifadelerini kullandı.
 
Akhisar Belediyespor maçı
 
Spor Toto Süper Lig'de yarın konuk edecekleri Akhisar Belediyespor'u  yenerek 3 puan almayı hedeflediklerini kaydeden Brezilyalı futbolcu, mücadelenin  kendileri için büyük önem taşıdığını kaydetti.
 
Kendi sahalarında, taraftar desteğini arkalarına alarak  oynayacaklarına dikkati çeken Diego, "Hedefimiz her zaman olduğu gibi sahadan 3  puanla ayrılmak olacak. Her galibiyette kendimize olan güvenimiz biraz daha  artıyor. Güvenimizi arttırarak yola devam etmeye ihtiyacımız var. Akhisar  Belediyespor karşısında alacağımız 3 puan bizim için çok önemli. İnanıyorum ki  yarın oynayacağımız karşılaşma sonunda sahadan 3 puanla ayrılan taraf olacağız"  diye konuştu.
 
UEFA Avrupa Ligi'nde İskoçya'nın Celtic takımıyla yaptıkları ve 2-2  berabere kaldıkları maçı değerlendiren sarı-lacivertli futbolcu, "İyi bir sonuç  oldu. İyi bir geri dönüş yaptığımızı düşünüyorum. Grubumuzdaki diğer karşılaşma  da berabere bitti. Bu anlamda Celtic karşısında aldığımız bu beraberlik büyük  önem teşkil ediyor. Bu grupta hala iddiamız sürüyor. Gruptan çıkacağımızı  düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.