Hiddink açıkladı ! Sneijder ve Kuyt...

Hiddink açıkladı ! Sneijder ve Kuyt...

Hollanda A Milli Futbol Takımı'nın Çek Cumhuriyeti maçının aday kadrosu açıklandı.

Hollanda A Milli Futbol Takımı'nın 9 Eylül'de 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde karşılaşacağı Çek Cumhuriyeti maçının aday kadrosu açıklandı.

Teknik direktör Guus Hiddink'in açıkladığı nihai kadroda, Galatasaraylı Wesley Sneijder ile Fenerbahçeli Dirk Kuyt'a da yer verildi.

Hiddink, aday kadroya, Arjen Robben ve Robin van Persie ile Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'na sakatlığı nedeniyle katılamayan Rafael van der Vaart'ın yanı sıra Olympiakos'ta oynayan İbrahim Affelay ve Ajax'ın genç yıldızı Davy Klaassen'i de davet etti.

Hollanda, 4 Eylül'de Bari'da İtalya ile yapacağı hazırlık maçının ardından 9 Eylül'de Euro 2016 elemelerindeki ilk maçında deplasmanda Çek Cumhuriyeti'yle karşılaşacak.

2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Türkiye'yle aynı grupta yer alan Hollanda'nın aday kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Kaleciler: Jasper Cillessen (Ajax), Tim Krul (Newcastle United),  Jeroen Zoet (PSV).

Defans: Daley Blind (Ajax), Daryl Janmaat (Newcastle United), Bruno  Martins Indi (FC Porto), Erik Pieters (Stoke City), Joel Veltman (Ajax), Paul  Verhaegh (FC Augsburg), Ron Vlaar (Aston Villa), Stefan de Vrij (Lazio Roma).

Orta saha: İbrahim Afellay (Olympiakos), Jordy Clasie (Feyenoord),  Leroy Fer (Norwich City), Nigel de Jong (AC Milan), Davy Klaassen (Ajax),  Wesley  Sneijder (Galatasaray), Rafael van der Vaart (Hamburg), Georginio Wijnaldum  (PSV).

Forvet: Memphis Depay (PSV), Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04), Dirk  Kuyt (Fenerbahçe), Jeremain Lens (Dinamo Kiev), Robin van Persie (Manchester  United), Arjen Robben (Bayern Münih).