''Herkes Volkan'a saygı duymalı''

''Herkes Volkan'a saygı duymalı''

Alper Boğuşlu, "(Volkan Demirel'in sahaya terk etmesi) Herkesin onun ruh haline saygı duyması gerekir" dedi.

A Milli Takım Kaleci Antrenörü ve Milli Takımlar Kaleci Departmanı Sorumlusu Alper Boğuşlu, "(Volkan Demirel'in sahaya terk etmesi) Herkesin onun ruh haline saygı duyması gerekir" dedi.

A Milli Takım Kaleci Antrenörü ve Milli Takımlar Kaleci  Departmanı Sorumlusu Alper Boğuşlu, UEFA A Profesyonel Kaleci Antrenörlük Kursu  kapsamında Kılıçarslan Kopuz, Özden Öngün ve Coşkun Kapudağlı'yı izledi.
 
Boğuşlu, İzmit ilçesindeki fabrikanın sahasında, antrenman öncesinde  gazetecilere yaptığı açıklamada, Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından  Kocaelispor'un kalecisi ve kursiyer Kopuz'u izlemeye ve kayıt altına almaya  geldiğini söyledi.
 
Kapudağlı, Öngün ve Kopuz'la antrenman yapacaklarını ifade eden  Boğuşlu, Kocaeli'ndeki dostluklarının sürdüğünü kaydetti.
 
Boğuşlu, taraftarların Kocaelispor'un maçlarına ilgi gösterdiğini  öğrendiğini belirterek, "Burada eskiden antrenmanlar yaptık, kıymetli hocalar ve  futbolcularla çalıştık. O günleri hatırladım. Öngün'ün departman kaleci  antrenörü, A diploması eksikti. Bir ihtiyaç dolayısıyla futbolu bıraktırdık,  'bırak gel, kaleci antrenörüne ihtiyacımız var' dedik, o da kırmadı. Şu anda  birlikte güzel işler yapıyoruz" şeklinde konuştu.
 
Alınacak diplomanın uluslararası geçerliliği bulunduğunu anlatan  Boğuşlu, müfredatı UEFA'ya gönderdiklerini dile getirdi.
 
Boğuşlu, bir gazetecinin "Volkan Demirel'in sahayı terk etmesini nasıl  değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine, "Detaya girmeyeceğim. Siz de kabul  edersiniz ki bir sporcuya tribünden küfür edilmesi normal bir olay değil. Ondan  sonraki yorumlar herkese göre değişir. Kimine göre profesyoneldir, çıkmaması  lazım ama o anki ruh halini de kimse bilemez. 'Herkesin onun ruh haline saygı  duyması gerekir' diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.