''Herkes seni istiyordu''

''Herkes seni istiyordu''

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Luis Nani, imza töreninden önce bir araya geldi.

Başkan Aziz Yıldırım ile Luis Nani imza töreninden önce bir araya geldi. Yıldırım sıcak bir şekilde karşıladığı Portekizli yıldıza, “Senden beklentimiz, güçlü olan takımımızı bir kademe daha üste çıkarman. İnşallah İstanbul’da sağlıklı ve mutlu yaşarsın. Ailenle birlikte burada çok mutlu olacaksın. Takımda Meireles ve Alves ile birlikte yabancı ve yerli kaliteli oyuncular var. Herkes seni istiyordu. Bundan dolayı hepimiz mutluyuz” dedi.

‘Van Persie gelirse güzel olur’

Eski takım arkadaşı Van Persie’nin Fenerbahçe’nin gündeminde olmasının hatırlatılması üzerine Nani, “Onunla konuşma şansı bulamadım. Gelirse kulübe çok  yardımcı olacaktır. Son derece tecrübeli oyuncu ve çok gol attı. İyi bir  arkadaşım. Kulübümüz, gelmesi yönünde karar alırsa güzel bir karar olur” diye  konuştu.

20-088.jpeg

Önce kontrol

Portekizli yıldız imza töreninden önce tepeden tırnağa sağlık kontrolünden geçirildi. Ulus’taki Liv Hospital’da efor, EKO ve EKG testleri uygulanan Nani’nin ayrıca bel ile her iki dizinin MR’ı çekildi. Dünyaca ünlü futbolcuya kontroller sırasında tüm kan testleri de uygulandı.